Dell’den yeni altyapı depolama platformu: PowerStore

Dell bu hafta, hız ilkeleri ile inşa edilmiş ve çekirdeğinde %99,9999 kullanılabilirlik ile oluşturulmuş yeni bir depolama platformu olan Dell EMC PowerStore’u piyasaya sundu.

Müşterilerden sık sık artan sayıda iş yükünün dijital dönüşüm girişimlerini engellediğine dair bildiri aldığını söyleyen Dell, kuruluşların iş yükü engellerini aşmasına yardımcı olmak için otomasyon, yeni nesil teknoloji ve yazılım mimarisini entegre eden bir platform geliştirdi. Şirket, altyapı merkezli bir mercek aracılığıyla Dell EMC PowerStore’u geliştirerek, gelecekteki BT ihtiyaçlarını karşılayacak kadar esnek ve ölçeklenebilirken günümüzün BT zorluklarıyla da başa çıkabilen bir platform oluşturdu.

Dell EMC Bulut Depolama Hizmetleri, PowerStore’u yönetilen bir hizmet olarak Amazon Web Services (AWS), Azure ve Google Cloud da dahil olmak üzere tüm büyük genel bulutlara doğrudan bağlayabiliyor. Bulut Depolama Hizmetleri ayrıca AWS üzerinden VMware Cloud’a Hizmet Olarak Veri Kurtarma (DRaaS) sağlıyor.

PowerStore, kuruluşların bulut benzeri işlemlere geçişini hızlandıran Dell EMC PowerOne otonom altyapısında bir depolama seçeneği olarak da kullanılabiliyor. Platform ayrıca Ansible, Kubernetes ve VMware vRealize Orchestrator gibi çerçevelerle VMware entegrasyonuna ve desteğine de sahip.

Çözümde yerleşik VMware ESXi Hipervizör yöneticileri içeren amaca yönelik bir depolama dizisi olan AppsON, daha fazla esneklik için uygulamaları doğrudan diziye dağıtabiliyor. Dell, bunun temel veya uç konumlarda bulunan veri yoğun iş yükleri için sektör öncelikli olduğunu söylüyor.

Dell Technologies On Demand (DTOD), PowerStore müşterilerinin iş yükü artışlarına ve yeni servis taleplerine esnek kapasite ve bulut ekonomisi ile yanıt vermelerini sağlıyor. BT altyapı yönetimini basitleştirmeye yardımcı olmak için küresel destek, dağıtım ve yönetilen hizmetler dahil edilebiliyor.

Dell ayrıca, uçtan uca NVMe tasarımı ve çift bağlantı noktalı Intel Optane SSD’lerle desteklenen kalıcı depolama birimi olarak Depolama Sınıfı Bellek desteği sayesinde PowerStore’un, önceki Dell EMC orta kademe depolama dizilerinden yedi kat daha hızlı ve üç kat daha duyarlı olduğunu belirtiyor.

Dell EMC Future-Proof Program da PowerStore çözümünü kapsıyor. Program, müşterilerin PowerStore performanslarını ve kapasitelerini 180 gün sonra geliştirmelerini mümkün kılıyor.

Dell EMC PowerStore şu an küresel olarak kullanılabiliyor ve bu yılın sonunda PowerOne otonom altyapısı için bir seçenek olarak sunulacağı söyleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu