DigiCert ve ReversingLabs yazılım güvenliğini artırmak için iş birliği yapıyor

Bu ortaklığın, tehdit algılama için iş akışlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre çalışarak tedarik zinciri güvenliğini ilerletmesi bekleniyor.

DigiCert, yazılım tedarik zinciri güvenliği sağlayıcısı olarak bilinen ReversingLabs ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu yeni ortaklık, ReversingLabs’in gelişmiş ikili analiz ve tehdit tespit yeteneklerini DigiCert’in kurumsal sınıf kod imzalama çözümüyle birleştirerek yazılım güvenliğini artırmayı hedefliyor. DigiCert müşterileri, yazılımlarını kötü amaçlı yazılım ve yazılım implantları gibi bilinen tehditlerden arındırdıklarını gösteren derin analiz sayesinde gelişmiş yazılım bütünlüğünden faydalanabilecek ve daha güvenli bir şekilde uygulamaları kullanabilecek.

DigiCert yöneticileri, ReversingLabs ile yapılan ortaklığın, tehdit algılama için DevOps ortamları ve CI/CD iş akışlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre çalışarak tedarik zinciri güvenliğini ilerlettiğini belirtiyor. Bu birleştirilmiş çözüm, yazılıma karşı koruma sağlayarak işletmelerin dijital güvenlerini ve müşterileriyle olan güvenlerini oluşturmalarına yardımcı oluyor.

ReversingLabs uzmanları da, yazılım tedarik zinciri güvenliği sorunlarını çözmeye yardımcı olmak için yazılım geliştirme ve dağıtım süreçlerinin tüm aşamalarında çalıştıklarını ifade ediyor. Bu ortaklık sayesinde hedeflerine ulaşacaklarını ve her DigiCert müşterisinin oluşturdukları, satın aldıkları veya kullandıkları yazılımın bütünlüğüne önem vermeleri gerektiğini vurguluyorlar. İş birlikleriyle ekosistemi güçlendirmeyi ve işletmelere yazılımlarının güvenilirliğini sağlamak için gerekli araçları sunmayı amaçlıyorlar.

Teknoloji uzmanlarının yaptığı ankete göre, yazılım tedarik zincirlerinde önemli riskler olduğu ve mevcut güvenlik çözümlerinin yeterli koruma sağlamadığı görülüyor. Bu nedenle DigiCert ve ReversingLabs’in birleşik çözümü, bu riskleri azaltmada önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu