AnTuTu elektrikli otomobiller için yeni bir kriteri duyurdu!

AnTuTu’nun elektrikli araçlar için geliştirdiği bu benchmark uygulaması, kullanıcıların araç içi sistemlerin performansını daha iyi anlamalarını sağlayacak.

Elektrikli araçlar için performans ölçümünde yeni bir dönem başlıyor. AnTuTu, akıllı telefonlardan sonra şimdi de elektrikli araçların infotainment sistemlerini değerlendirecek bir benchmark uygulamasını duyurdu. İşte, otomobil tutkunlarının ve teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek bu yenilik hakkında detaylar.

AnTuTu’dan elektrikli araçlar için benchmark!

AnTuTu, akıllı telefonlar için geliştirdiği popüler benchmark platformunun ardından, elektrikli araçlar için de benzer bir uygulama geliştirdiğini açıkladı. Bu yeni uygulama, araçların infotainment sistemlerinin işlemci, RAM ve depolama performansını objektif bir şekilde değerlendirmeyi amaçlıyor.

Bu yılın mayıs ayında AnTuTu testine tabi tutulan araçlar
Bu yılın mayıs ayında AnTuTu testine tabi tutulan araçlar

Elektrikli araçlarda yeni standartlar

Elektrikli araçların infotainment sistemlerinin performansını ölçen bu yeni benchmark, Xiaomi SU7 modelinin de içinde bulunduğu bir dizi aracı test etti. AnTuTu’nun Mayıs ayında yaptığı testlerde, Zeekr 007, Xpeng X9 ve Mercedes EQE modelleri ilk üç sırayı aldı.

İlgili Makaleler

Daha akıllı ve daha hızlı

AnTuTu’nun elektrikli araçlar için geliştirdiği bu benchmark uygulaması, kullanıcıların araç içi sistemlerin performansını daha iyi anlamalarını sağlayacak. Böylece, alıcılar bir aracın teknolojik kapasitesini daha net bir şekilde değerlendirebilecekler.

AnTuTu’nun yeni benchmark uygulaması, henüz geniş bir veri tabanına sahip olmasa da, zamanla elektrikli araç pazarında hangi markanın en hızlı infotainment sistemine sahip olduğunu gösterecek. Bu, hem üreticiler için bir rekabet unsuru, hem de tüketiciler için önemli bir bilgi kaynağı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu