Enocta e-öğrenme platformunda yeni yönetici

EnoctaEnocta e-öğrenme platformunun Teknoloji ve Üründen Sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcısı Emre Tok oldu. Tok, Enocta’nın yeni teknoloji ve ürün geliştirmelerinden sorumlu olacak.
1999’un Şubat ayında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisi olarak mezun olduktan sonra aynı yılın Nisan ayında Koçbank IT’de kariyerine başlayan Emre Tok, iki buçuk yıl boyunca Alternatif Bank Organizasyon ve İş Süreçleri bölümünde bankanın yeniden yapılandırılması sürecinde aktif olarak görev aldı. Tok ayrıca, Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı yapmıştır ve Kadir Has Üniversitesi’nde Finans Doktorasına devam ediyor.
2002-2007 yılları arasında Turkcell’de sırasıyla Pazarlama, Özel Müşteriler, Katma Değerli Mobil Servisler ve İnternet İş gruplarında takım ve birim yöneticiliği yapmış ve bu süreçte İşletme yüksek lisansını tamamladı.
Askerlik görevini bitirdikten sonra 2007-2008 yılları arasında TTNET’te Ürün Geliştirme Müdürü olarak çalıştı ve TTNET Müzik, Video ve Oyun servislerini sıfırdan geliştirdi.
2008 Ekim ayından itibaren Microsoft Türkiye İnternet İş Grup Yöneticisi olarak Garanti Bankası, Starbucks, Coca-Cola, İzlesene.com, AVEA ve Turkcell gibi firmalarla özel proje ve ürünler geliştirdiği görevinden sonra, 2011 Mart ayında Microsoft İngiltere’ye transfer olan ilk Microsoft Türkiye çalışanı oldu.
Yaklaşık dört yıldır Microsoft İngiltere’de Bing, OneDrive ve Outlook.com ürünlerinden sorumlu Kıdemli Ürün Pazarlama ve İş Ortaklıkları Müdürü olarak görev yaptı. Tesco, Daily Mail ve General Electric gibi firmalarla proje ve iş ortaklıkları projelerinde çalışmıştır. Emre Tok, aynı zamanda Microsoft ülkelerinin tamamı için 2014 Dünya Kupası projesini koordine etti.
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu