Fortinet yüzde 25 büyüdü

Ağ güvenliği çözümleri sunan Fortinet, 2014 mali yılının dördüncü çeyreğine ait başarılı sonuçlarla birlikte tüm yılın büyüme rakamlarını açıkladı. Şirket, geçtiğimiz yıla göre cirosunu yüzde 25 oranında artırmayı başardı.
2014 mali yılı rakamlarını kamuoyuna duyuran Fortinet, geçtiğimiz yılı 770.4 milyon dolarlık ciro ve yüzde 25’lik büyüme rakamlarıyla tamamladı. Geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğini ise, yüzde 35’lik başarılı bir büyüme rakamıyla kapayan şirket, ağ güvenliği çözümleri piyasasında önemli bir büyüme yakalamış oldu.
Fortinet Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ken Xie, “Çok başarılı bir yılı ve dördüncü çeyreği geride bıraktık. Son yılların en etkili dördüncü çeyrek rakamlarını edindiğimiz 2014 mali yılı, büyümeye yönelik tüm strateji ve yatırımlarımızın sonuç verdiğini ortaya koyuyor. Yeni kurumsal iş ortakları edindik, kapsamlı işbirliği sözleşmelerine imza attık. Önümüzdeki yıllarda, kurumsal BT önceliklerinin başında gelen siber güvenlik alanındaki benzersiz çözümlerimiz ve siber tehdit araştırmalarımızla yeni uygulama ve yaklaşımlar getirmeye devam edecek, büyüme ve pazar payı rakamlarında artışa odaklanacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu