Galaxy S21 FE 5G hızlı şarj özelliği ile ortaya çıktı

Bu haftanın başlarında, tedarik zinciri sorunları nedeniyle Galaxy S21 FE üretiminin askıya alındığı ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Samsung, üretiminin askıya alınmadığını söyleyerek söylentiyi hızla yalanladı. Bu nedenle, cihazın bu yılın 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Galaxy S21 FE’ye ait SM-G990B, SM-G990N, SM-G990B ve SM-G9900 gibi model numaraları TUV veritabanında yer aldı ancak listede özellikleri hakkında bilgi yok. SM-G9900 modeli de 3C sertifika sitesinde de görüldü. Liste, 25W hızlı şarj cihazıyla donatılmış bir 5G telefon olduğunu ortaya koyuyor.

Geçen yıl Eylül ayında piyasaya çıkan Samsung Galaxy S20 FE 5G de 25W hızlı şarj desteğiyle gelmişti. S21 FE 5G’nin önceki modelde olduğu gibi kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj desteği taşıması muhtemel.

Bazı kaynaklar, Galaxy S21 FE 5G’nin bu yıl piyasaya sürülmeyecek olan Galaxy Note serisi telefonun yerini alabileceğini iddia ediyor. Dolayısıyla S21 FE 5G’nin S Pen desteğiyle gelebileceğine dair söylentiler de var. Bir son rapor, $ 625 ile $ 720 mal olabileceğini söylüyor. Evan Blass tarafından sızdırılan görseller yeşil, beyaz, mavi, menekşe ve gri gibi birden fazla renkte geleceğini ortaya koyuyor.

Daha önce sızdırılan bilgilerde S21 FE’nin 6.4 inç AMOLED Infinity-O ekrana, 32 megapiksel ön kameraya, 12 megapiksel üçlü kameraya ve One UI tabanlı Android 11 işletim sistemine sahip olduğunu ortaya koyuyordu. Snapdragon 888 enerjili telefonun 6 GB ve 8 GB RAM varyantları ile gelmesi bekleniyor. 256 GB’a kadar depolama sunabilir ve 4.500 mAh pilden güç alabilir. Geçen ay Galaxy S21 FE üretiminin Temmuz ayında başlayacağı bildirilmişti. Telefonun Ağustos ayında da resmiyet kazanması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu