Galaxy S24 FE’nin gizemli özellikleri açığa çıktı!

Telefonun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği henüz net değil ancak üzerinde çalışılıyor.

Samsung’un uzun süredir konuşulan Galaxy S24 FE modeli, sonunda gerçek olmaya yakın. İlk test edilen One UI yazılımının ortaya çıkması, cihazın yakında tanıtılabileceğine işaret ediyor. Bu, S721BXXU0AXE3 / S721BOXM0AXE3 / S721BXXU0AXE3 olarak etiketlenmiş ve görünüşe göre SM-S721B model numarasının zaten Avrupa S24 FE’ye ait olduğu doğrulandı.

Eğer Samsung, ilk test One UI yazılımını sunucusuna yüklediyse, muhtemelen S24 FE’nin resmi lansmanına hala biraz zaman var demektir. Telefon daha önce 2024 sonlarında  piyasaya sürüleceği söylentileriyle anılmıştı. Diğer FE modellerinin ne zaman tanıtıldığına bakarsak, muhtemelen ilk seçeneği tercih ederiz. Ancak Samsung bizi daha önce de şaşırttı, bu yüzden belki bu sefer S24 FE’yi daha erken çıkarabilir.

Telefonun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği henüz net değil ancak üzerinde çalışılıyor. Samsung’un Galaxy S24 FE’nin teknik özellikleri hakkında henüz bilgi vermediğini de belirtelim. Ancak Galaxy S23 FE, Galaxy S22 ve Galaxy S22+ modellerine benzerlik gösteriyor. Bu nedenle Galaxy S24 FE’nin de benzer bir yapıda olacağını söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu