Avrupa’daki Galaxy Z Fold6 modellerinde Snapdragon 8 Gen 3 kullanılacak!

Sızıntılar, daha ucuz Galaxy Z Fold FE’nin Snapdragon ve Exynos yongalarının bir karışımını kullanacağını öne sürdü.

Samsung Galaxy Z Fold6’nın Snapdragon 8 Gen 3 ile çalışan birkaç benchmark sonucunu daha önce görmüştük. Bu şaşırtıcı değil, çünkü bu, ABD modeli (SM-F956U) idi. Geekbench veritabanı şimdi Avrupa ünitesinden (SM-F956B) bir test sonucu içeriyor ve hala Snapdragon kullanıyor. Sızıntılar, daha ucuz Galaxy Z Fold FE’nin Snapdragon ve Exynos yongalarının bir karışımını kullanacağını öne sürdü.

Galaxy Z Fold6 Geekbench puanları - Avrupa birimi
Galaxy Z Fold6 Geekbench puanları – Avrupa birimi

The Elec’in bir raporuna göre, amiral gemisi Galaxy Z Fold6 versiyonu yalnızca küresel olarak Snapdragon’u kullanacak. Galaxy Z Fold6 Geekbench puanları: Avrupa ünitesi • ABD ünitesi Bu belirli ünite 12 GB RAM’e sahipti, bu da temel kapasite olarak kalacaktır. Z Fold5’teki gibi tek RAM seçeneği mi olacak? Belki, henüz 16 GB modeline dair bir kanıt görmüş değiliz. Ancak daha ucuz Z Fold FE’nin de 12 GB RAM sunması bekleniyor, bu nedenle amiral gemisi modelin premium statüsünü korumak için daha yüksek bir kapasite seçeneğine ihtiyacı olabilir.

Galaxy Z Fold6 Geekbench puanları - ABD birimi
Galaxy Z Fold6 Geekbench puanları – ABD birimi

Yazılım açısından pek bir şey söylemek mümkün değil. Galaxy Z Fold6, Android 14’ün üzerine One UI 6.1 (veya muhtemelen 6.1.1) ile çıkacak ve S24 serisi gibi 7 yıl boyunca destek alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu