Galaxy Z Fold6 Slim (veya Ultra), Galaxy S25 serisiyle birlikte geliyor!

Samsung, daha ince bir tasarım elde etmek için kalem girişi için kullanılan dijitizörü çıkartarak bu katlanabilir cihazı tasarlamış.

Samsung’un katlanabilir telefon serisi genişlemeye devam ediyor. Galaxy Z Fold 6 Slim veya Ultra adı henüz kesinleşmemiş olsa da, gelecekteki katlanabilir cihazlarla ilgili heyecan verici bilgiler sızdırıldı. Ünlü analist Ross Young’a göre, Samsung, 2025’in başlarında Galaxy S25 serisi ile birlikte daha ince bir Z Fold6 cihazını piyasaya sürecek. Adından da anlaşılacağı gibi, bu katlanabilir cihaz orijinalinden daha ince olacak, ancak daha büyük bir ekranı olacak.

Galaxy Z Fold6 Slim (veya Ultra), Galaxy S25 Serisiyle Birlikte geliyor!
Galaxy Z Fold6 Slim (veya Ultra), Galaxy S25 Serisiyle Birlikte geliyor!

Samsung, daha ince bir tasarım elde etmek için kalem girişi için kullanılan dijitizörü çıkartarak bu katlanabilir cihazı tasarlamış. Bu da demek oluyor ki, bu cihazda S Pen desteği olmayacak. Gelecekteki Z Fold6 Slim/Ultra için kullanılacak ilk katlanabilir paneller, bu yılın dördüncü çeyreğinde Samsung’un fabrikalarına ulaşacak ve her şey plana uygun giderse, cihaz 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek. Tahmini fiyat etiketi, Z Fold6 ile benzer olacak.

Samsung, katlanabilir cihaz portföyünü hızla genişletiyor gibi görünüyor. Rakiplerine karşı üstünlüğünü korumak için daha geniş bir kitleye hitap edebilecek bir dizi katlanabilir cihaz sunuyor. Ayrıca, söylentilere göre daha uygun fiyatlı bir pazar segmentine yönelik Galaxy Z Fold6 FE ve Z Flip6 FE akıllı telefonları da geliştiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu