Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan yeni uygulama ları

Microsoft’tan Android ve iOS’a özel uygulama: Tossup
Geçtiğimiz ayın en popüler yeni uygulamaları arasında Microsoft tarafından geliştirilen Tossup yer aldı. Tossup, arkadaşlarınız arasında kolay bir şekilde oylama yapabilmenizi sağlıyor.
Kalabalık bir arkadaş grubu ile yapılan buluşma planlarında en büyük sorun, buluşma mekanının planlanmasıdır. Ortak bir yer ve zaman belirleyebilmek epey bir çaba ister. Microsoft tarafından geliştirilen Tossup uygulaması, bu konuda arkadaş gruplarının işini kolaylaştırmayı amaçlıyor.
Tossup sayesinde bir fikir, arkadaşlar arasında hızlı bir şekilde oylamaya sunulabiliyor. Oylamalar sadece Evet ve Hayır seçeneklerini içeriyor. Oylamaya katılan kişi istenirse yanıtını detaylandırılabiliyor. Oylama bir kişi tarafından yaratıldıktan sonra arkadaş gruplarına yazılı mesaj veya e-posta olarak gönderilebiliyor. Daveti alan kişiler oylamaya uygulama içinde katılabiliyor ve oylamayla ilgili yorum bırakabiliyorlar.
Tossup, Microsoft çalışanlarının fikirlerini pratiğe dökebilmeleri için oluşturulmuş olan Microsoft Garage tarafından geliştirildi. Tossup uygulamasını geliştiren grupta, Microsoft’un Outlook ve mobil uygulama alanlarında çalışanları yer alıyor.
Garage’ın daha önce geliştirmiş olduğu uygulamalar arasında toplantılarda hızlı not alınabilmesini sağlayan InstaNote, fotoğrafların gönderen kişilere göre düzenlenmesini sağlayan Receipt Tracker yer alıyor.
Garage’ın diğer uygulamaları gibi Tossup da ücretsiz. Uygulamayı diğer Garage uygulamalarından ayıran tek özellik Windows Phone için henüz sunulmamış olması.
Tossup, şu anda sadece ABD ve Kanada’da iOS ve Android telefonlarda kullanılabiliyor.

1 2 3 4 5 6 7Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu