Google Takvim’e etkinlik paylaşma özelliği eklendi

Yeni özellik, kullanıcıların daha kolay ve hızlı bir şekilde etkinlikleri paylaşmasını ve davetlilerin yanıtlarını iletmelerini sağlayacak.

Google Takvim, Android için büyük bir güncelleme getiriyor. Yeni eklenen özellikle, etkinlik düzenleyicileri artık büyük grupları davet etmeyi kolaylaştırabilecek.

Artık kullanıcılar, etkinlik oluşturduktan sonra etkinlik adı ve tarihinin altında dikkat çeken bir Paylaş düğmesi görecek. Bu düğmeye dokunulduğunda, Android’in standart paylaşım sayfası açılacak ve istenilen iletişim uygulaması seçilebilecek. Bu sayede davetlilere etkinlik bağlantısı kolayca gönderilebilecek.

Özellik, acil ve geniş bir davetli listesi olan etkinlikler için oldukça kullanışlı olacak. Alıcılar, önceden belirlenmiş üç düğme seçeneği (Evet, Hayır ve Belki) ile müsaitlik durumlarını size bildirebilecekler. Düğmelerle birlikte gösterilen ekran açıklaması, etkinlik bağlantısının gerçek Takvim bağlantısının e-posta kimliklerine iletilmesini sağlayacak.

Google Takvim’in bu yeni özelliği, kullanıcıların daha kolay ve hızlı bir şekilde etkinlikleri paylaşmasını ve davetlilerin yanıtlarını iletmelerini sağlayacak. Henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmasa da, özellik tamamlanmış gibi görünüyor ve yakında kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu