Hangi mobil uygulamaya ne kadar zaman harcıyoruz?

Mobil cihazlarda hangi uygulamalara ne kadar zaman harcıyoruz? Bunu öğrenmenin yolu bulundu. 
Yapılan bir araştırmalara göre, insanların günlük hayatta aktif olarak kullandığı akıllı cep telefonlarındaki uygulamalar, bazı yapmamız gereken işlerde yardımcı oluyor. Fakat kimi insanlar uygulamalar üzerindeki oyunlara saatlerini harcarken yeni bir uygulama sayesinde hangi uygulamada ne kadar saat kullandığımız görünebiliyor.

6 aya kadar ayrıntılı cihaz kullanım geçmişini görmek mümkün

Android platformu için ilginç uygulamalar çıkmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de QualityTime – My Digital Diet isimli uygulama. QualityTime kısaca uygulamalar üzerinde ne kadar zaman harcadığınızı gösteriyor ve bunları raporlar halinde sunuyor. Uygulama tabii ki gerçek zamanlı olarak çalışıyor.
Kullanımı kolay olan QualityTime derinlemesine analiz çıkartıyor. Aslında isminden de belli olduğu üzere telefon alışkanlığını frenlemeye yarayan bir uygulama. Süreler günlük, haftalık ve aylık olarak raporlanıyor. QualityTime kullanıcıları uyarmayı ihmal etmiyor. Eğer bir QualityTime hesabı oluşturursanız 6 aya kadar ayrıntılı cihaz kullanım geçmişini görmek de mümkün.
2.7 MB boyutunda olan uygulama ücretsiz. Android 4.0 ve üzerindeki sürümlerle uyumlu. Uygulama Google Play Store’dan indirilebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu