HMD Skyline Temmuz’da gelecek! İşte cihaz hakkında bilinenler!

Cihazın 4.900 mAh batarya kapasitesi ve 33W hızlı şarj desteği olacak.

HMD’nin yeni kendi markalı akıllı telefonu Skyline, Temmuz ayında piyasaya sürülecek. Finlandiya merkezli bir perakendeciye göre, Skyline, 10 Temmuz’da stoklarda yer alacak. HMD ve Nokia markalarından alışık olduğumuzdan daha üst düzey bir cihaz olacak ve iddia edilen fiyatı 520 Euro olacak. Siyah renkte sunulacak olan Skyline, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek ve çift SIM desteği sunacak.

Model numarası TA-1688 olacak. Skyline hakkında daha fazla detay sızdırılmamış olsa da, muhtemelen daha önce Tomcat kod adıyla bilinen bir cihaz olduğu düşünülüyor. Eğer öyleyse, Skyline FHD+ OLED dokunmatik ekrana sahip olacak ve Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti tarafından desteklenecek.

HMD Skyline Temmuz'da Gelecek! İşte Cihaz Hakkında Bilinenler!
HMD Skyline Temmuz’da Gelecek! İşte Cihaz Hakkında Bilinenler!

Arka tarafta üç kamera (108 MP ana kamera, 8 MP muhtemelen geniş açılı, 2 MP makro veya derinlik sensörü) bulunacak ve özçekimler için 32 MP bir kamera kullanılacak. Cihazın 4.900 mAh batarya kapasitesi ve 33W hızlı şarj desteği olacak. Toz ve suya dayanıklılık için IP67 sertifikasına sahip olacak ve Android 14 ile çalışacak. Ayrıca ekran altı parmak izi sensörü ve stereo hoparlörleri de bulunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu