Honor Magic 6 ve Magic OS 8.0 duyuru tarihleri ​​açıklandı!

Yeni Magic 6 ve Magic 6 Pro'nun Qualcomm'un yeni Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacağı söyleniyor.

Honor, 2024 yılı için ilk amiral gemisi telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor. Şirket, Honor Magic 6 serisini ve yeni Magic OS 8.0 işletim sistemini önümüzdeki ay tanıtacak. Honor Magic 6, 10 Ocak’ta, Magic OS 8.0 ise 11 Ocak’ta Çin’de tanıtılacak. İlk etapta Çin’de piyasaya sürülecek olan bu cihazların, ilerleyen aylarda global pazarda da yer alması bekleniyor.

Honor Magic 6 ve Magic OS 8.0 duyuru tarihleri ​​açıklandı!
Honor Magic 6 ve Magic OS 8.0 duyuru tarihleri ​​açıklandı!

Etkinlik sırasında en az iki telefonun tanıtılması bekleniyor: standart Magic 6 ve Magic 6 Pro. Ayrıca, Honor’un Porsche ile işbirliği yaparak sınırlı sayıda üretilecek olan Magic 6 Porsche Design modelini de tanıtması bekleniyor.

Yeni Magic 6 ve Magic 6 Pro’nun Qualcomm’un yeni Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacağı, dörtlü kavisli OLED ekranlar ve 100W’a kadar kablolu, 50W kablosuz şarj desteği sunacağı söyleniyor. Magic 6 ve Magic 6 Pro, Magic OS 8.0 ile sevk edilecek olan Honor’un ilk akıllı telefonları olacak. Bu yeni işletim sistemi, Android 14 tabanlı olacak ve yeni amiral gemilerinin tanıtımından bir gün sonra detaylandırılacak​​​​​​​​.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu