Honor MagicBook Pro 16 tanıtıldı: Güçlü işlemci ve uzun pil ömrü!

MagicBook Pro 16, Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 gibi bağlantı seçeneklerine sahip.

Honor, yaklaşan Mobil Dünya Kongresi (MWC) öncesinde yeni dizüstü bilgisayarı MagicBook Pro 16’yı tanıttı. 16 inçlik ekranıyla dikkat çeken bu model, güçlü işlemcisi ve uzun pil ömrüyle öne çıkıyor.

Honor MagicBook Pro 16, ince ve hafif bir tasarıma sahip. Alüminyum alaşımlı gövdesi ile şık ve dayanıklı bir görünüme sahip. Ek olarak 16 inçlik IPS ekranı, 2.5K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip. Cihaz bu ekran sayesinde, canlı ve net görüntüler sunuyor.

MagicBook Pro 16, 12. Nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti ekran kartı ile güç alıyor. 16 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanı ile geliyor. Bu sayede, hem günlük işler hem de oyunlar için ideal bir performans sunuyor.

Honor MagicBook Pro 16 Tanıtıldı: Güçlü İşlemci ve Uzun Pil Ömrü!
Honor MagicBook Pro 16 Tanıtıldı: Güçlü İşlemci ve Uzun Pil Ömrü!

Pil ömrü ve bağlantılar

Honor MagicBook Pro 16, 70Wh pil kapasitesine sahip. Şirket, normal kullanımda 10 saate kadar pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. Ek olarak saatin hızlı şarj özelliğinin de mevcut olduğunu belirtelim.

MagicBook Pro 16, Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 gibi bağlantı seçeneklerine sahip. Ayrıca, iki Thunderbolt 4 portu, bir USB-A portu ve bir HDMI portu da yer almakta.

Fiyat ve çıkış tarihi

Honor MagicBook Pro 16’nın fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak MWC’de bu bilgiler paylaşıldığında, vakit kaybetmeden siz değerli okuyucularımıza duyuracağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu