Huawei 19 Mayıs’da yeni ürünlerini tanıtacak

Huawei resmi olarak bu ayın sonlarında yeni bir ürün lansman konferansı düzenleyeceğini duyurdu. Bu etkinlikte şirket, 19 Mayıs 2021 tarihinde Çin'de düzenlenecek olan “Tüm Senaryo Akıllı Yaşam” başlığı altında ürünlerini piyasaya sürecek.

Yaklaşan lansmanda, Çinli teknoloji devi TV’ler, kulaklıklar ve akıllı saatler gibi yeni elektronik cihazları tanıyacak. Şirket, lansman etkinliğinde piyasaya sürülecek ürünleri henüz resmi olarak duyurmamış olsa da yakın zamanda bu tarihte duyurulması beklenen bazı cihazlar bulunuyor. Bunlardan bazıları Huawei Body Fat Scale 3 Pro ile birlikte yakın zamanda sızdırılan Huawei Children’s Watch 4X olacak.

Ayrıca marka, şirketin SE serisi akıllı TV’lerinin bir parçası olacak yeni TV’leri de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu ayın sonlarında piyasaya sürülebilecek diğer beklenen ürünler arasında, FreeBuds 4 olarak adlandırılan yarı kulak içi kulaklıklar ve Huawei Watch3 serisi akıllı saatler de yer alıyor. Daha önce, şirketin yeni bir üst düzey 16 inçlik MateBook dizüstü bilgisayarı piyasaya sürmek için hazırlandığını bildirmiştik. Şirket yeni Mate serisi ürün için resmi Weibo hesabında yeni MatePad sekmesi de olabilecek bir teaser paylaştı.

Maalesef şu an itibarıyla devam edecek pek fazla haber yok ve önümüzdeki birkaç gün içinde Huawei’den gelecek herhangi bir teaser’ı beklememiz gerekecek. Bu nedenle, yaklaşan konferansla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda etkinliği ele alacağımız ve önemli güncellemeleri sağlayacağımız için daha fazlası için bizi izlemeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu