Huawei Watch Fit Elegant Türkiye’de

Huawei, diğer teknolojik ürünlerinde yükselişe devam ediyor. Bunlardan biri olan Huawei Watch FIT Elegant Türkiye'de satışa çıktı.

Huawei’nin ABD ambargosuyla başlayan süreci, akıllı telefon sektöründeki mücadelesiyle devam ediyor. Her ne kadar yeni işletim sistemini çıkarak bu süreci atlatmaya çalışsa da geçen sürede firma, bir düşüş yaşadı. Geçtiğimiz sene tüm firmalar bu düşüş yaşarken, bu sene tekrar yükselişe geçti, ancak bu durum Huawei için geçerli olmadı. Firma tüm çalışmalarını diğer sektörlere kaydırdı diyebiliriz.

Bu durumun son ürünü olarak da n HUAWEI WATCH FIT Elegant’ı görüyoruz. Geçtiğimiz ay duyurulan cihaz şu an Türkiye’de satın alınabilir durumda. 999 TL’lik fiyat etiketine sahip cihazın özellikleri bir hayli iyi. Cihaz Huawei’nin resmi internet mağazası ve online perakende satış platformlarında listelenmeye başladı. Lite OS işletim sistemi ile gelen cihazda toplamda 96 farklı spor aktivitesi için özel mod sunuyor. 12 gün boyunca kesintisiz pil sunan cihaz ayrıca 24 saat kalp atışı, kandaki oksijen miktarını ölçme, GPS sensörü, stres izleme özellikleri yer alıyor.

Cihazın dış görünümüne gelecek olursak paslanmaz çelik bir gövdeye sahip Elegant sürümü 1,64 inç AMOLED ekran ve dikdörtgen yapısıyla dikkat çekiyor. Çelik çerçeve kullanan bileklik, normal akıllı bilekliklere elit bir görünüm kazanıyor. Bir akıllı bilekliğe göre her ne kadar pahalı gözükse de cihazın kur nedeniyle bu denli yüksek olduğunu belirtelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu