Huawei Watch GT4, piyasaya çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri!

Huawei Watch GT4, 4 Ekim'den itibaren Birleşik Krallık ve Avrupa'da satışa sunulacak.

Huawei Watch GT4, iki şık seçenekle birlikte geliyor: 41 mm’lik “Pendant Tasarım” ve 46 mm’lik “Oktagonal Tasarım”. Ayrıca, daha doğru ve daha ayrıntılı sağlık takibi için yeni bir sensör ve algoritma paketi olan TruSeen 5.5+ teknolojisini de yükseltti.

41 mm ve 46 mm arasındaki seçim, pil ömrü ve hangi görünümü tercih ettiğinize göre değişiyor. Her iki seçenek de 250 Euro’dan başlıyor. Daha ayrıntılı fiyatlandırmayı yazımızın devamında ele alacağız. Pil ömrü olarak, daha büyük model 14 güne kadar, daha küçük model ise 7 güne kadar dayanıyor.

Her ikisi de, önceki GT3 modeline göre %20 daha iyi pil ömrüne sahip. Yeni seri ayrıca, öncekinden %20 daha fazla görünür öğeye sahip olabilen geliştirilmiş Always On Display moduna da sahip.

Huawei Watch GT4
Huawei Watch GT4

46 mm’lik model 1.43 inçlik bir ekrana, 41 mm’lik model ise 1.32 inçlik bir ekrana sahip. Her ikisi de AMOLED ekranlara ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe (sırasıyla 326ppi ve 352ppi piksel yoğunluğuna) sahip.

TruSeen 5.5+, yeni TruSleep 3.0 teknolojisini getiriyor. Bu, Uyku Takibi’ni içeriyor ve uyku döngülerinizi takip etmenize ve uyku alışkanlıklarınızı iyileştirmenize yardımcı oluyor. Ek olarak, Uyku Solunum Farkındalığı, uyku sırasında kalp atış hızınızı ve SpO2’nizi izler ve herhangi bir solunum sorununa sizi uyarır.

Diğer yeni ekleme, Menstrual Cycle Management 3.0’dır. Huawei, bunun ana akım akıllı saatlere göre ilk gün adet tahminlerinde %15 daha doğru olduğunu iddia ediyor. Bu teknoloji, uyku sırasında kalp atış hızı, uyku sıcaklığı ve diğer fizyolojik faktörleri izleyerek adetleri tahmin eder ve gerçek zamanlı olarak semptomları kaydeder.

Huawei Watch GT4
Huawei Watch GT4

Dışarıda egzersiz yapmak için, çift bantlı, beş sistemli GNSS, yüksek binalar arasında bile %30 daha doğru konumlandırma sağlar. Saat, 100’den fazla spor (şimdi Padel ve hatta e-sporlar gibi) takip edebilir.

Yeni Stay Fit özelliği, gerçek zamanlı sağlık verileri ile kalori alımınızı takip etmenize yardımcı olur. Aktivite Halkaları, gün boyunca ne durumda olduğunuza dair anlık bilgi verir (kalori yakma, egzersiz süresi ve ayakta durma aktivitesi gösterir).

Huawei Watch GT4, hem Android hem de iOS akıllı telefonlarla çalışır. Ayrıca Strava, Komoot, Runtastic ve Huawei’nin kendi Petal Maps gibi uygulamalarla da entegre olur. SMS, WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Skyp, Signal, Telegram ve Viber’den gelen metinleri gösterebilir ve hızlı yanıtlar gönderebilir. Cihaz aynı zamanda Bluetooth aramalarını da desteklemekte.

Huawei Watch GT4
Huawei Watch GT4

Huawei Watch GT4, 4 Ekim’den itibaren Birleşik Krallık ve Avrupa’da satışa sunulacak. Huawei Store ve Amazon, Argos, Boots ve Currys gibi perakendecilerde bulabilirsiniz. Huawei Store’da ön siparişler bugün başlıyor. 15 Ekim’e kadar bir tane alırsanız, ücretsiz bir çift Huawei FreeBuds SE 2 alacaksınız.

Huawei Watch GT4 46mm, siyah kauçuk kayış (fluroelastomer malzeme) için 250 Euro’dan başlıyor. Ardından Kahverengi Deri seçeneği ve Yağmur Ormanı Yeşili GMT var, her ikisi de 270 Euro. GMT versiyonu, geri dönüştürülmüş okyanus bazlı naylondan yapılmış örgülü kompozit bir kayışa sahiptir. En üst model, 316L paslanmaz çelik bilezikli Steel versiyonu, bu modelin fiyatı ise 350 Euro.

Huawei Watch GT4, 41mm de 250 Euro’dan başlıyor, bu durumda Beyaz Deri kayış alıyorsunuz. 300 Euro’ya Milanese bileziği manyetik toka ile alabilirsiniz. 400 Euro’ya ise, 17 aşamalı bir işlemle el işçiliği ile üretilen premium İki Tonlu Piyano Anahtar tasarımına sahip olabilirsiniz. Elbette bu rakamlar açıklanan resmi fiyatları. Cihaz ülkemizde satışa sunulacak mı? Sunulacaksa fiyatı ne olacak? Şu an için bu soruların yanıtları gizemini koruyor.

Cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’de satışa sunulsa tercih eder miydiniz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

3 Yorum

  1. Her insanın alabileceği bir fiyattan olması daha makul bide su geçirmez özelliğiyle daha iyi olur

  2. Huawei Türkiye temsilcisi ve servisleri tuzakdır uzak durun pişman olursunuz Huawei ürünleri iyi olabilir fakat mutlaka servis gerekecek işte o zaman sahtekarlık dolandırıcılık başlıyor yok yere bir çok şey adına para alıyorlar cihazı hurdaya çıkartarak kargo ücretlerini de müşterilere ödetiyorlar ALMAYIN ALDIRMAYIN

    1. Huawei akıllı bileklik ve kulaklığımda problem oldu garanti kapsamında servise gönderdim ve her iki üründe yenisiyle değiştirilerek iade edildi, siz başka bir huaweiden bahsediyorsunuz sanırım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu