Infinix GT 20 Pro’nun Hindistan lansman tarihi açıklandı!

Bu lansman, markanın GT Verse serisinden çıkardığı ilk oyun odaklı cihazlar olma özelliğini taşıyor.

Teknoloji dünyasında heyecanlı bir bekleyiş sona eriyor. Infinix, oyun severler için özel olarak tasarladığı GT 20 Pro akıllı telefonu ve GT Book dizüstü bilgisayarını 21 Mayıs’ta Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu lansman, markanın GT Verse serisinden çıkardığı ilk oyun odaklı cihazlar olma özelliğini taşıyor.

Infinix GT 20 Pro, özellikle oyun performansını artırmak için Pixelworks X5 Turbo oyun çipi ile donatılmış. Ayrıca, Dimensity 8200 Ultimate SoC tarafından desteklenen cihaz, 144Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç FullHD+ LTPS AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor.

Infinix GT 20 Pro'nun Hindistan Lansman Tarihi Açıklandı!
Infinix GT 20 Pro’nun Hindistan Lansman Tarihi Açıklandı!

Aksesuarlar da unutulmadı

Lansmanla birlikte, MagCase, Parmak Kılıfları, soğutma fanı, RGB mat, RGB kulaklık ve RGB fare gibi oyun aksesuarları da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu aksesuarlar, oyun deneyimini tam anlamıyla zenginleştirmeyi vaat ediyor.

Infinix GT 20 Pro'nun Hindistan Lansman Tarihi Açıklandı!
Infinix GT 20 Pro’nun Hindistan Lansman Tarihi Açıklandı!

GT Book, güçlü özellikleriyle öne çıkıyor

GT Book dizüstü bilgisayar, 16 inçlik ekranı ve Intel Core i9-13900H işlemci, RTX 4060 GPU gibi güçlü donanım özellikleriyle geliyor. RGB klavyesiyle de göz alıcı bir tasarıma sahip olan GT Book, oyun tutkunlarının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu