Sosyal medya yaratıcılığına yeni soluk: Instagram’dan özelleştirilebilir hikaye şablonları!

Şablonlar, GIF'ler, metin ve galeri resimleri ekleme seçenekleri ile kullanıcılara kendi yaratıcılıklarını sergileme imkanı sunuyor.

Instagram, kullanıcıların Hikayelerini daha eğlenceli hale getirebilecek yeni bir özellik sunuyor: Özelleştirilebilir “Add Yours” (Sen de Ekle) şablonları. Bu yeni özellikle, kullanıcılar kendi özelleştirilmiş şablonlarını oluşturup paylaşabilecek. Şablonlar, GIF’ler, metin ve galeri resimleri ekleme seçenekleri ile kullanıcılara kendi yaratıcılıklarını sergileme imkanı sunuyor.

Sosyal Medya Yaratıcılığına Yeni Soluk Instagram'dan Özelleştirilebilir Hikaye Şablonları!
Sosyal Medya Yaratıcılığına Yeni Soluk Instagram’dan Özelleştirilebilir Hikaye Şablonları!

“Add Yours” şablonunu oluşturmak için, hikayenize eklemek istediğiniz GIF’leri, metinleri ve resimleri ekleyip, Sticker Tray’den “Add Yours” şablonlarını seçebilirsiniz. Daha sonra şablona dahil etmek istediğiniz unsurları (metin, resimler ve GIF’ler) seçersiniz. Bir kez hikayenizde bir “Add Yours” şablonu paylaştığınızda, diğer kullanıcılar da bunu kullanıp kendi dokunuşlarını ekleyebilirler.

Bu şablonlarla neler yapabileceğiniz tamamen size kalmış. Bir seçim anketi oluşturabilir, takipçilerinizi çalışma alanınızı göstermek için bir trend başlatabilir veya insanların evcil hayvanlarının en komik fotoğraflarını paylaşmalarını teşvik edebilirsiniz. Bu tür teşvikleri resimler ve GIF’lerle canlandırmak, şablonunuzun öne çıkmasını ve binlerce diğer kullanıcı tarafından görülüp üzerine eklemeler yapılmasını sağlayabilir​​​​​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu