Analistler iPhone Fold’un 2027’ye kadar gelebileceğini söylüyor!

Bu süre zarfında Apple tedarikçilerinin şirketin tüm detaylı gereksinimlerini karşılamak için zamanları olacak.

Apple, katlanabilir telefon pazarının büyümesine ayak uydurmak için kendi katlanabilir iPhone modelini geliştirmeye devam ediyor. Ancak yeni bir rapora göre, Apple’ın katlanabilir telefonunu 2027’den önce piyasaya sürmesi pek olası görünmüyor. TrendForce’un analistleri, şirketin “kırışıklık ve güvenilirlik” konusundaki katı gereksinimleri nedeniyle bu tarihe kadar beklemesi gerektiğini belirtiyor.

Apple, katlanabilir ekranın açıldığında hiçbir kırışıklık olmamasını tercih ediyor. Ayrıca, katlanabilir mekanizmanın uzun yıllar boyunca sorunsuz çalışmasını istiyor gibi görünüyor. İlk iPhone Fold için bileşen özelliklerini ve performansını değerlendiren Apple, kesinlikle titiz bir yaklaşım benimsemekte. Eğer daha önce duyduğumuz gibi 2027’de piyasaya sürülüyorsa, gerçek geliştirme muhtemelen önümüzdeki yıl başlayacak. Bu süre zarfında Apple tedarikçilerinin şirketin tüm detaylı gereksinimlerini karşılamak için zamanları olacak.

Analistler iPhone Fold'un 2027'ye Kadar Gelebileceğini Söylüyor!
Analistler iPhone Fold’un 2027’ye Kadar Gelebileceğini Söylüyor!

Bu arada, Huawei, bu yılın ilk çeyreğinde katlanabilir cihazlar kategorisinde dünya genelinde en çok satan marka oldu. Ancak Samsung, önümüzdeki ay Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı piyasaya sürdükten sonra tahtı geri alabilir. İlginç bir detay ise Huawei’nin üç katlı akıllı telefonuyla bu yılın üçüncü çeyreğinde (Temmuz-Eylül arası) piyasaya çıkacak olması. Bu, Samsung’un kutlamalarını gölgeleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu