Kaspersky Lab, E-Bebek ile 3 yılık anlaşma imzaladı

Kaspersky Lab, bebek bekleyen aileler, yeni doğan bebekler ve küçük çocuklar için ürün satışlarında uzmanlaşmış lider perakende ve e-ticaret firması E-Bebek ile üç yıllık bir anlaşma imzaladı.

Türkiye’nin önde gelen teknoloji distribütörü Penta Teknoloji ve BT güvenlik ve danışmanlık alanında uzman Intera’nın yardımlarıyla E-Bebek, artık tamamen Kaspersky Endpoint Security for Business çözümü tarafından korunacak.

E-Bebek, Türkiye’nin 30 şehrinde 37 mağazada faaliyet gösteren bir şirket. E-Bebek hayati önem taşıyan ödeme hizmeti altyapıları ve sistemlerini de içeren büyük miktarda hassas finansal, ürün ve müşteri verilerini yöneten bir kurumsal BT sistemini hedefliyor. Ve bunun için eksiksiz bir bilgi güvenliği sağlayabilecek kusursuz bir çözüm bulmak istiyordu.. Aynı zamanda bütçe kısıtlamaları da bu denklemde önemli bir rol oynuyordu.

E-Bebek Sistem ve Ağ Müdürü Cumhur Memi, bu noktada şunları söyledi: “Şirketimiz BT sistemlerine büyük ölçüde bağımlıdır. E-ticaret kanalımız E-Bebek’in işlerinin %20’sini temsil etmektedir. Sadece bir virüs saldırısı bu %20’lik satış payının yanı sıra çevrimiçi müşterilerimizin tüm verilerini kaybetmemize neden olabilir. İşte bu yüzden tüm verilerin korunduğundan emin olmamızı sağlayacak kusursuz bir çözüm bulmak istedik. Kaspersky Endpoint Security for Business tüm güvenlik gereksinimlerimizi karşıladı; dahası, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması da antivirüs ve web kontrollerini yönetmeyi ve şirket içi raporlar hazırlamayı da son derece kolaylaştırdı.”

Kaspersky Endpoint Security for Business-Select, 550 E-Bebek satış noktasını her tür tehdide karşı koruyacak. Kapsamlı paket gelişmiş zararlı yazılım engelleme, veri şifreleme ve uç nokta kontrolleri gibi özellikler içeriyor. Güvenlik açığı tarama, web ve cihaz kontrolleri ve merkezi sistem yönetimi de sürekli teknik destekle birlikte şirket için oldukça önemlr.

Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Sertan Selçuk ise işbirliğiyle şu yorumlarda bulundu: “E-ticaret şirketleri için hassas ödeme ve müşteri bilgilerini korumak ve sistemlerini BT güvenlik ihlallerine karşı korumak çok önemlidir çünkü bir güvenlik vakasının telafisi son derece pahalı olabilir. Bazı vakalar şirketleri yok etmiştir. E-Bebek’in güvenliğe değer verdiğini görmek harika ve biz, bu güvenliği kapsamlı çözümlerimizle sağlayabildiğimiz için son derece mutluyuz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu