Lenovo Akıllı Kablosuz Kulaklık duyuruldu

Lenovo, daha önce girmediği alanlara girerek ürün yelpazesini genişletmeye devam etti. Şirket kısa süre önce, yeni Tab P12 Pro ve Tab P11 5G Android tabletleri de dahil olmak üzere bir dizi yeni ürünü tanıttığı 7. yıllık Tech World küresel teknoloji etkinliğini düzenledi.

Çinli teknoloji devi, yeni bir kablosuz kulaklık olan Lenovo Smart Wireless Earbuds’ı da piyasaya sürdü. Lenovo Akıllı Kablosuz Kulaklık, PC’lere ve akıllı telefonlara iyi bir ek olacak ve rakipleri arasında uygun fiyatlı olmasının yanı sıra 25 saate kadar pil ömrüne sahip. 

Lenovo’nun aksesuar pazarının akıllı kablosuz kulaklık segmentine giriş yaptığı ve öncü Akıllı Kablosuz Kulaklıkları ile güçlü bir izlenim bırakmayı umduğu belirtiliyor. Kulaklıklar Bluetooth 5.0’ı destekler ve Windows ve Android cihazlarla sorunsuz bir şekilde senkronize edilebilir.

Yeni kablosuz kulaklıklar, sürükleyici bir ses deneyimi için aktif gürültü önleme (ANC) özelliğine sahiptir. Bununla birlikte, ANC özelliği, cihaz ANC çalışırken yalnızca 5 saatten daha az süre sunabileceğinden, cihaz pilinde büyük bir boşalma oluşturur. Şarj kutusu, tam şarjla 25 saate kadar ses etkinliği sunarken, kulaklık USB-C şarjı ve Qi kablosuz şarjı sunar. Yeni kablosuz kulaklığın suya dayanıklılık özellikleri, IPX4 derecesi ile güvence altına alınmış.

Lenovo Smart Wireless Earbuds kısa süre içinde ABD’de satışa çıkacak ve 99 $’a perakende satış yapacak, ancak 100 $’lık fiyat etiketinin global sürüm için de geçerli olup olmadığından emin değiliz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu