Lenovo Legion 2 Pro için geri sayım

Lenovo, 8 Nisan'da Çin'de Legion 2 Pro oyun akıllı telefonunu duyuracak. Lansman öncesinde telefonun bazı fotoğrafları paylaşıldı.

İlk olarak tasarım özelliklerine gelecek olursak Legion 2 Pro oyun akıllı telefonunun arkasında simetrik bir tasarım var. Arka panelin ortasında ise kameraları, bir fanı ve RGB aydınlatmalı Legion logosunu içeren bir çıkıntı görülüyor. Cihazın kenarına doğru bir soğutma deliği yer alıyor. Lenovo, Legion 2 Pro’nun 1 / 1.32 inç lens boyutuna sahip 64 megapiksel OmniVision sensörüne sahip olduğunu da ortaya çıkardı. 30fps 8K videolar ve 120fps 4K videolar çekebiliyor.

Legion 2 Pro, ekranında delik veya çentik olmadığı için ön tarafında tam ekran bir tasarıma sahip. Önceki model gibi, yana monte edilmiş bir selfie kamerasına sahip Legion 2 Pro, 144Jz yenileme hızını ve 720Hz dokunmatik örnekleme oranını ve 3,8 ms dokunma yanıt oranını destekleyen devasa bir 6,92 inç AMOLED ekranıyla destekliyor. Ön kamera söz konusu olduğunda ise şirket şimdiden 44 megapiksellik bir selfie kamerası sergileyeceğini doğruladı.

Snapdragon 888 mobil platformuyla ilişkilendirilen Legion Pro 2, akıllı telefon başlık altında bulunuyor. Telefonun 12 GB RAM + 128 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 16 GB RAM ve 512 GB depolama gibi birden çok varyantta gelmesi bekleniyor. Isı dağıtımı için ahize, çift ​​turbo soğutma fanı ile donatılmış.

Legion 2 Pro, 5.500mAh büyüklüğünde bir bataryadan güç çekecek. Çift USB-C bağlantı noktasıyla, el cihazı 90W’a kadar hızlı şarj desteği taşıyacak. Cihazın fiyatlandırması hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu