Lenovo’nun yeni tableti hakkında bilgiler geldi

Bu üst düzey Android tabletin Samsung Galaxy Tab S7+ ve Apple iPad Pro ile rekabet etmesi bekleniyor.

Lenovo’nın son tableti Xiaoxin Pad Pro 12.6 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu üst düzey Android tabletin Samsung Galaxy Tab S7+ ve Apple iPad Pro ile rekabet etmesi bekleniyor. Resmi duyurusu öncesinde şirket, yaklaşmakta olan listenin ekran ve yazılım özelliklerini açıkladı.

Resmi Lenovo Xiaoxin Weibo hesabına göre, Lenovo Xiaoxin Pad Pro’nun 12.6 inç, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe ve 10.000.000:1 kontrast oranında bir Samsung E4 AMOLED ekranı olacak. Bu ekran 120Hz yenileme hızına ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak.

600 nit parlaklığa sahip panel, DCI-P3 renk gamının %100’ünü kapsayabilecek. HDR10+ ve Dolby Vision olmak üzere iki popüler HDR standardını da destekleyecek. Son olarak, DC Karartma destekli tuval, TÜV Rheinland EyeSafe Display 2.0 için de onaylanacak.

Ek olarak, bir Lenovo ürün yöneticisi yakında çıkacak olan Xiaoxin Pad Pro 12.6’nın yazılımını da onayladı. Yöneticiye göre tablet, Pad için ZUI 13’ü çalıştıracak. Şirketin Android arayüzünün yeni sürümü, Windows bilgisayarlar için kablosuz ekran (yatay ve dikey) gibi özellikler getirecek. Yönetici, yazılımın yeni sürümünün yakında Xiaoxin Pad, Xiaoxin Pad Pro (2020, 2021), Xiaoxin Pad Plus ve YOGA Pad Pro gibi eski tabletlerde kullanıma sunulacağını söylüyor.

Önceki tanıtımlara ve sızıntılara göre Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.6, çift ​​tonlu bir kaplamaya sahip metal bir gövde sergileyecek. Slate bir Qualcomm Snapdragon 870 tarafından desteklenecek ve 13MP + 5MP çift arka kamera kurulumu, 8MP + ToF çift ön kamera kurulumu, MicroSD kart yuvası, yana monte parmak izi sensörü, USB 3.1 (Tip-) gibi özelliklerle gelecek. USB-C bağlantı noktası, dört hoparlör, 10.200 mAh pil ve 45 W hızlı şarj özellikleri ile gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu