Media Markt, özel markalarını Türkiye'de satışa sundu

Media Markt, kendi özel markaları “private label” olan Koenic ve Technostar’ı Türkiye’de satmaya başladı. 
Avrupa’nın en büyük teknoloji perakende zincirlerinden birisi olan Media Markt daha önce kendi markalarını Türkiye pazarına sunacağını açıklamış, ancak bu konuda hızlı hareket etmemişti.
Zincir, Koenic ve Technostar markaları altında çamaşır makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın ve erkek kişisel bakım ürünlerini düşük fiyat stratejisiyle Türkiye pazarına sunmuş oldu.

Beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri

Kullanışlı ve uzun ömürlü oluşuyla özellikle yeni evlilerin tercih edecebileği, 6 farklı programa sahip Koenic marka A+ bulaşık ve 8 kg kapasiteli A+ enerji sınıfı çamaşır makinesi, 1,5 litre kapasiteli 1000 Watt devirli paslanmaz çelik kahve makinesi ve erkeklere özel 6 farklı kesim ayarı bulunan saç kesme makinesi sunuyor.
Media Markt’ın kendi markası Technostar’ın beyaz eşyaları ve küçük ev aletleri ise farklı ihtiyaçlara yönelik özellikleriyle dikkat çekiyor. A+ enerji sınıfı 6 ve 7 kg’lık çamaşır makinesi, A+ enerji sınıfı NoFrost buzdolabı, buz çözme ve 5 kademeli ayarlanabilir güç özellikleri bulunan mikrodalga fırın Media Markt güvencesiyle sunuluyor.
Media Markt bu markalarında 2 yıl garanti sunuyor.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu