Meizu 21x, Snapdragon 7 Gen 3 AI çipine ve 5.500mAh bataryaya sahip olabilir!

Meizu 21x, özellikle orta segmentte yer alan kullanıcılar için cazip bir alternatif olabilir.

Akıllı telefon pazarının yenilikçi isimlerinden Meizu, yeni bir model üzerinde çalışıyor. Söylentilere göre, Meizu 21x adını taşıyacak bu cihaz, orta segment bir Snapdragon AI çipset ve 5.500mAh kapasiteli bir pil ile donatılmış olacak. Bu makalede, Meizu’nun bu yeni ürünü hakkında bilinenleri ve piyasadaki potansiyel etkilerini ele alacağız.

Meizu 21x ile tanışın

Akıllı telefon dünyasında rekabet her geçen gün kızışırken, Meizu’nun yeni hamlesi dikkat çekiyor. Şirketin geçtiğimiz Şubat ayında Meizu 21 Pro modelini piyasaya sürmesinin ardından, şimdi de Meizu 21x ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. 3C sertifikasyonu tarafından onaylanan 5.400mAh (nominal) kapasiteli bir pil bu iddiaları güçlendiriyor. Meizu 21 Pro modelinden 450mAh daha büyük olan bu pil, şirketin en son telefonları arasında en yüksek kapasiteye sahip olma özelliğini taşıyor.

Meizu 21x’in, özellikle yapay zeka performansına odaklanan bir Snapdragon AI çipset ile geleceği söyleniyor. Bu çipsetin, Snapdragon 7 Gen 3’ün yüzde 60 daha iyi yapay zeka performansı sunduğu belirtiliyor. Ayrıca, Meizu’nun ana şirketi Geely’nin elektrikli otomobilleri için geliştirdiği Flyme Auto yazılımı ile derin entegrasyona sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Snapdragon 7 Gen 3 yapay zeka performansına odaklandı
Snapdragon 7 Gen 3 yapay zeka performansına odaklandı

Tasarım ve şarj özellikleri

Cihazın düz bir ekrana sahip olacağı ve UP2033 model bir şarj cihazı ile 66W’a kadar hızlı şarj desteği sunacağı ifade ediliyor. Meizu’nun tasarım konusunda da iddialı olduğu ve kullanıcı deneyimini ön planda tuttuğu biliniyor.

Meizu 21x, özellikle orta segmentte yer alan kullanıcılar için cazip bir alternatif olabilir. Yüksek kapasiteli pil ve AI odaklı çipset, günümüz kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte. Meizu’nun bu yeni modeli ile pazarda nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu