Meizu’nun amiral gemisi 18s Serisi Çin’de yapılan lansmanda tanıtıldı

Meizu'nun bugün yaptığı lansmanda daha önce kullanıma sunulan Meizu 18 ve 18 Pro'nun geliştirilmiş versiyonu olan 18s ve 18s Pro amiral gemisi serisi Çin'de yapılan etkinlikte tanıtıldı. Her iki cihaz da Qualcomm-Snapdragon 888 Plus'ın en güçlü işlemcisine sahip ve kullacılara Android 11 tabanlı Flyme 9.2 arayüzü ile sunulacak.

Tanıtımı yapılan yeni akıllı cihazlardan Meizu 18s, 120Hz yenileme hızı destekli 6.2 inç QHD+ AMOLED ekrana sahipken Meizu 18s Pro, 6.7 inç QHD+ AMOLED 120Hz ekrana sahip olacak.

Meizu daha önceki cihazlarda olduğu gibi yüksek pil ömrünün garantisini verdi. Ayrıca bu sefer performans, pil ömrü ve ısı dağılımında da yenilikler olacağından bahsetti. Meizu 18s’in pil özellikleri, 36W şarj desteği ile 3910mAh iken Meizu 18s Pro, 40W’ta şarj edilebilen 4410 mAh pil ile geliyor.

Mobil oyunlara talebin çok artması ile çok fazla önem kazanan oyun performansında da gelişmeler var. Yeni akıllı cihaz serisi oyun oynama esnasında maksimum performans sunan oyun modu 5.0’ı aktif hale getirmenize izin veriyor. Bu yüksek performansa rağmen ısı üretimini kayda değer bir şekilde azaltan gerçek zamanlı dinamik ısı kontrolü teknolojisi sayesinde cihazı istenmeyen ısınmadan koruyor.

Meizu 18s serisi arka tarafta sırası ile 64 MP , 16 MP ve 8 MP lik 3 lü kamera ile gelirken selfie kamerası olarak da bilinen ön kamera 16 MP lik bir kullanım sunuyor. Meizu 18s Pro ise arka yüzde 50 MP, 32 MP, 8 MP ve 0.3 MP’lik 4 lü kamera donanımına sahip ve ekran tarafında da 44 MP’lik bir kamera sunuyor.

Meizu 18s Pro ise 50 MP + 32 MP + 8 MP + 0.3 MP dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ön tarafında 44 MP sensör bulunacak.

Her iki cihaz da portre modu, video, gece çekimi ve sarsıntı önleme performansına iyileştirmeler getiren en son “Rainbow Soft algoritması” ile kullanıcılara sunuluyor. Bu yeni algoritma, tek çekimde 10 fotoğraf alarak daha iyi gece çekim performansı sağlıyor.

Son olarak, Meizu 18s ve 18s Pro, ‘Unicorn Evo” olarak adlandırdıkları renk şeması ve üçüncü nesil tasarım teknolojisi ile kullancılara sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu