Hızlı şarjın yeni kralı: Moto Edge 50 Ultra geliyor!

Cihazın, Snapdragon 8s Gen3 işlemci, periskop zoom kamera ve hızlı şarj gibi güçlü özelliklere sahip olduğu ortaya çıktı.

Motorola’nın yeni harikası Moto Edge 50 Ultra, şarj teknolojisinde çığır açmaya hazırlanıyor. Yaklaşan lansman öncesinde, şirketin resmi sayfasında 125W TurboPower hızlı şarj özelliğinin duyurulmasıyla teknoloji dünyası heyecanlandı. Bu özellik, cihazın sadece güçlü donanımıyla değil, aynı zamanda hızlı şarj kapasitesiyle de öne çıkacağını gösteriyor.

Cihazın, Snapdragon 8s Gen3 işlemci, periskop zoom kamera ve hızlı şarj gibi güçlü özelliklere sahip olduğu sızıntılarla ortaya çıktı. Moto Edge 50 Ultra’nın, eğimli OLED ekranı, 50MP ana kamera, belirtilmeyen bir ultra geniş lens ve 3x optik zoom özelliğine sahip telefoto modülü ile donatılması bekleniyor.

Motorola’nın bu yeni amiral gemisi, 16 Nisan’da tanıtılacak ve şarj hızı konusunda Galaxy S24 Ultra gibi rakiplerini geride bırakması bekleniyor. Ancak, bu özellik ABD’de sunulacaksa, Motorola’nın başlıkları süsleyeceği ve müşterileri cezbetme şansı yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu