Motorola’nın akıllı telefonu Moto E40’ın tüm özellikleri ve görselleri sızdırıldı!

Motorola'nın E serisinin yeni telefonunun lansmanı beklenirken yeni cihaz Moto E40'ın bütün özellikleri ve görselleri sızdırıldı. Yeni akıllı telefon 200 Euro'nun altında olacağı söylenen fiyatı ile dikkatleri üzerine topluyor.

Twitter üzerinden cihazın özelliklerini yayınlayan Mobilegeeks bloggerı Nils Ahrensmerier’in yaptığı açıklamaya göre Moto E40, 6.53 inç ön panelde HD+ çözünürlük ve 90Hz ekran yenileme hızı ile kullanıcılara sunulacak.

Geekbench sonucuna göre, cihazın işlemcisinin Unisoc olduğu ortaya çıkmıştı. Son gelen sızıntılar ise artık işlemcinin, şirketin Nisan ayında tanıtmış olduğu Moto G20 de kullanılan Unisoc T700 olduğunu gösteriyor. Aynı zamanda cihaz 4GB ram ve 64 GB kadar arttırabilir hafıza ile gelecek. Sızdırılan bu bilgiler dışında tabii ki cihazın lansmanında daha fazla özellik ve konfigürasyondan bahsedileceğini düşünüyoruz.

Kameralardan bahsetmek gerekirse cihaz ekran tarafında selfie’ler için 8 MP bir kamera sunarken arka tarafta 48 MP bir ana kamerayı, muhtemelen derinlik ve makro özellikleri için tasarlanmış olan 2 adet 2 MP kameralar destekleyecek. Telefon 10W’ta şarj olabilen 5000 mAh’lık bir pil ile sunulacak.

2021 senesine göre bu şarj hızı çok yavaş kalsa da cihazın pili bir gecede şarj olup yüksek kapasitesi sayesinde gün içinde orta seviye kullanımlarda bir kere daha şarj olmaya ihtiyaç duymayacak. Moto E40 kutusundan Motorola’nın My UX işletim sistemi ile donatılan Android 11 ile çıkıcak. Cihazın fiyatı orta segmentte tercih edilme sebeplerinde önde geliyor. Nil Ahrensmerier’e göre, cihaz 160-170 Euro bandında piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu