Mühendislik eğitimine yerli yazılım ile destek

Yazılım teknolojisini ve geliştirdiği çözümleri eğitimle yaygınlaştırılmasını kurum politikası olarak belirleyen Netcad Yazılım, yerli yazılım alanının bu kapsamda Türkiye’deki pek çok üniversitede etkinlikler düzenliyor.
Bu kapsamda bu yılki etkinliklerinin ilkini 23 Ocak 2015 tarihinde Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştiren Netcad Türkiye’deki çok az firmada benzeri olan kampüs programı ile Mühendislik çözümlerindeki en son teknolojik yenilikleri mühendis adayları ve akademisyenlerle paylaştı.
Netcad Teknik Hizmetler ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen etkinlikte katılımcılara mühendislik çözümlerindeki en son yenilikler, uygulamalı olarak aktarıldı. Teknik Hizmetler ve Eğitim Müdürü Tunç Emre TOPTAŞ, Netcad’in çözüm ve teknolojisini en alttan en üste bütün ilgili gruplara 25 yıldır aralıksız aktardığını ve bunun sonucu olarak günümüzde 84 üniversitede, 474 bölümde ders olarak okutulan ulusal mühendislik çözümleriyle tüm ülkenin gurur duyması gerektiğini ifade etti. Her yıl 5.000 kişinin sertifikalı Netcad Kampüs eğitim programlarına katıldığını anlatan Tunç Emre TOPTAŞ,  bu etkinlikleri Türkiye’nin tüm üniversitelerinde gerçekleştirme hedefinde olduklarını aktardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu