Netflix’in reklamlı abonelik paketi bazı ülkelerde kullanıma sunuldu

Abone sayısını artırmak isteyen Netflix, daha uygun fiyatlı ancak reklamlı abonelik paketini kullanıma sundu.

İnternet televizyonu Netflix uzun bir süredir uygun fiyatlı reklamlı abonelik paketini test ediyordu. Netflix’in yeni reklam destekli paketi, bazı ülkelerde kullanıma sunuldu.

Netflix reklamlı temel paketi başlattı

Popüler ücretli video akış platformu Netflix, rakiplerinin artmasıyla birlikte abone kaybetmeye başlamıştı. Abone sayısını artırmak isteyen Netflix, daha uygun fiyatlı ancak reklamlı bir paketi test ediyordu. Beklenen gün geldi ve Netflix’in reklam destekli uygun fiyatlı abonelik paketi bazı ülkelerde kullanıma sunuldu.

Yeni dönemle birlikte ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Avustralya, Japonya, Güney Kore ve Brezilya’daki Netflix kullanıcıları reklamlı paketi deneyimleyebilecek. Netflix’in bu hamlesi reklam destekli paketini Kanada ve Meksika’da kullanıma açmasından sonra geldi.

Netflix artık rakipleri Hulu, HBO Max, Paramount+ ve Peacock gibi reklam destekli bir paket seçeneği sunuyor. ABD kullanıcıları artık reklam destekli Netflix paketini 6.99 ABD doları ödeme yaparak satın alabilecek. Netflix’in Premium planından 13 ABD doları, Standart planından yaklaşık 9 ABD doları ve Temel plandan da 3 ABD doları daha uygun fiyata sahip.

Son dönemin popüler video akış platformlarından birisi olan Disney+ kısa bir süre önce önümüzdeki ay reklam destekli uygun fiyatlı paketini kullanıma sunacak. Disney+ servisinin reklamlı abonelik seçeneği, Netflix’in reklamlı abonelik paketinden 1 ABD doları daha pahalı olacak. Söz konusu Disney+ ve Netflix’in reklamlı abonelik paketlerinin ülkemizde de kısa süre içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu