NEXON, iOS ve Android için LEGO lisanlı mobil oyun geliştirecek

Free-to-Play alanında faaliyet gösteren NEXON, Warner Bros. Interactive Entertainement, Inc.’ın bir parçası olan TT Games Ltd. ile lisans anlaşmasına vardığını ve LEGO Ninjago Masters of Spinjitzu, LEGO Friends ve LEGO Ultra Agents gibi bir çok popüler LEGO ürünleriden oluşan bir RPG oyunu geliştireceğini duyurdu.
Yapılan açıklamada “Anlaşma kuralları çerçevesinde, bu ürünleri yayımlama hakkı NEXON Korea’nın olacaktır. Bunun dışında anlaşmanın tüm hakları saklıdır” denildi.
NEXON Genel Müdürü Owen Mahoney, “LEGO ürünleri, günümüzdeki en popüler ve en başarılı ürünlerin arasında yer alır ve bizler TT Games ile birlikte bu ürünleri mobil oyuncular için hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde görüşünü belirtti. “NEXON’un oyuncuları alışılmış olan eşsiz eğlence ve deneyimlerini, benimsedikleri LEGO karakterleri ile zirveye çıkartacak. Bu örnek, NEXON’un devam etmekte olan yaratıcı yeni fikirler ile ve dünyaca ünlü IP yaratıcıları ile olumlu bir yol aldığını gösteriyor” dedi.
TT Games Direktörü Tom Stone ekledi: “NEXON’un kaliteye ve eğlenceye verdiği önem ve güçlü yazılımcı ekibi ve dünya çapında başarılı ürünleri ile LEGO ürünlerinin oyun olarak sunulması aşamasında bulabileceğiniz en iyi şirkettir. Bu anlaşma ile NEXON’un eşi bulunmaz free-to-play uzmanlığı ve LEGO ürünlerinin gücüyle ortaya, oyunculara harika deneyimler yaşatabilecek bir oyun çıkacaktır.”
2016 sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen oyun, ilk olarak Asya pazarında iOS ve Android platformlardaki mobil kullanıcılara kapılarını açacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu