Nutanix, HCI’ı medya endüstrisine taşıyor!

Nutanix, medya ve eğlence endüstrisine hiper yakınsama platformu geliştirmek ve sunmak için Amerikan teknoloji ve multimedya şirketi Avid ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile Nutanix, Avid ürünleri için ilk sertifikalı HCI destekli özel bulut çözümü oldu. 

Nutanix hiper yakınsama altyapısı (HCI) yazılımı; Avid Media Composer video düzenleme yazılımı ve Avid MediaCentral medya işbirliği platformuyla çalışacak. ABD’li bulut bilişim şirketi, donanım platformundan bağımsız olarak yerleşik bir hipervizör ve tek tıklama yönetimi ile tüm Avid ortamları için tam entegre bir çözüm sunacak. 

Ortaklık, medya ve eğlence endüstrisini HCI ile güçlendirmek, kaynaklar getirmek ve katmanlı sanallaştırma modellerini, çoklu yönetim arayüzlerini ve karmaşık tasarımı desteklemek için tasarlanmıştır. Nutanix özellikle uygulamalar için tek bir platform, yüksek operasyonel verimlilik, entegrasyon, dijital içeriğin depolanması ve güvenliği için daha fazla seçenek sunuyor. Nutanix entegrasyon platformu, müşterilerin sanal masaüstlerinden varlık yönetimi ile kod ve analize dönüştürmeye kadar iş akışlarında uygulama ihtiyaçlarını destekliyor.

Müşterilerin kanallar arası etkileşimi artırmasını sağlamak için tasarlanan Nutanix bulut yazılımı bir yandan içerik oluşturucularını daha iyi etkinleştirirken bir yandan da işletim verimliliğini artırıyor ve tüm işlevler ve konumlarda aynı olan karar vermeyi geliştiriyor.

Nutanix ayrıca operasyonel verimliliği artırmak için BT karmaşıklığını azalttığını ve yönetimi basitleştirdiğini, ekipleri inovasyon ve içerik dağıtımına odaklanmaları için serbest bıraktığını belirtiyor. Güvenlik açısından bu, Nutanix’in HCI platformunda dijital varlıkların ek çaba sarf etmeden ve kullanıcıların medya varlıklarına erişimini koruyacak şekilde güvence altına alınmasını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu