Nutanix, veri korumasını kolaylaştırmak için Veeam ile işbirliği yaptı

Nutanix ve Veeam Software, depolama ortamlarını desteklemek için tasarlanmış bir veri koruma ve yönetim çözümü sunmak adına bir araya geldi. Ortaklık sayesinde Veeam’in Backup & Replication yazılımı Nutanix Mine ile yerleşik olacak, ayrıca şirketlerin verilerini korumasına ve erişmesine yardımcı olmak için tasarlanmış sağlam ve otomatik bir yanıt sağlayacak.

Her iki şirkete göre veriler artık birçok işletme için önemli bir varlık. Verilerin korunması ve yedeklenmesinin yanı sıra sürekli erişim, kullanılabilirlik ve bütünlüğün sağlanması da iş sürekliliği için hayati önem taşıyor. Her iki yazılım şirketi de kapsamlı veri koruma ve yönetim çözümünün, birden fazla depolama ortamını desteklemek için gerekli olan tüm yazılımları ve donanım bileşenlerini içermesinin yanı sıra kritik görev uygulamaları için veri kurtarma sağladığı konusunda hem fikir. 

Nutanix Mine, ikincil depolama işlemlerini Nutanix Enterprise Cloud ile entegre ederek, hem birincil hem de ikincil depolama için özel bir bulut ortamında bir çözüm sunuyor. Platform, geleneksel veri koruma çözümlerinde sıklıkla bulunan karmaşıklığı ortadan kaldırırken teyp sürücüleri gibi aygıtların arşivlenmesi gibi zaman alıcı ve manuel işlemleri sonlandırıyor.

Nutanix ve Veeam yeni çözümün avantajlarını şöyle listeliyor:

Hızlı değerleme süresi sipariş, dağıtım, boyutlandırma, yönetim, ölçeklendirme, çeviklik ve destek için daha iyi müşteri deneyimi sunuyor.

Birleşik BT işlemleri dağıtımdan günlük veri yönetimine kadar tümleşik yönetim işlemleri kapsıyor ve ek yükü ortadan kaldırıyor.

Teslim etme, ölçeklendirme ve yatay ölçek ile tam yığın hipervizör, donanım, platform işletim sistemi, yönetim, depolama ve destek sağlıyor.

Çözüm ayrıca iki form faktörüne sahiptir ve her biri performans ve müşteri gereksinimleri için optimize edilmiştir. Müşteriler, sırasıyla 250’ye kadar sanal makineyi (VM) veya 500 VM’i desteklemek için özel olarak tasarlanmış küçük veya orta ölçekli çözümlerle başlayabiliyor.

Her iki seçenek de sistemlerin en fazla sekiz düğüme kolayca eklenmesini sağlıyor. Bu yetenek, müşterilerin büyüdükçe ihtiyaç duyacağı işletme gereksinimlerine göre minimum kesintiyle veri korumalarını arttırmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu