OnePlus 12’de devrim yaratacak: Sony’nin yeni LYT-808 sensörü ile tanışın!

Bu yenilikçi teknolojinin, Sony IMX989 ve ISOCELL HP2 gibi rakiplerinden daha üstün performans ve görüntü kalitesi sunması bekleniyor.

OnePlus 12, Sony’nin en son LYT-808 sensörü ile piyasaya sürülecek ve bu cihazın fotoğrafçılık alanında bir oyun değiştirici olması bekleniyor. Sony LYT-808, OnePlus ile Sony’nin ortak bir çalışması sonucu geliştirilen bir sensör olup, sınıfının en iyi süper hafif ve gölge periskop telefoto lensi olarak nitelendiriliyor. Bu sensör, 2K ekran ve kendi geliştirdiği ProXDR desteği gibi özelliklerle donatılmış, en seçici fotoğrafçıları bile etkilemeye hazır.

LYT-808 sensörünün ayırt edici özelliği, çift katmanlı transistör-piksel yığını düzenlemesi. Bu yenilikçi teknolojinin, Sony IMX989 ve ISOCELL HP2 gibi rakiplerinden daha üstün performans ve görüntü kalitesi sunması bekleniyor. OnePlus 12’nin, Sony IMX966 adlı 50 MP’lik bir sensör ile piyasaya sürüleceği söylentileri vardı, ancak LYT-808’e geçiş, OnePlus’ın kullanıcılarına en son teknolojiyi sunma taahhüdünü gösteriyor.

OnePlus 12
OnePlus 12

OnePlus 12 sadece fotoğrafçılık açısından değil, aynı zamanda performans açısından da güçlü bir cihaz. Qualcomm’un en son Snapdragon 8 Gen 3 SoC’si ile güçlendirilecek olan cihaz, her açıdan üst düzey performans vaat ediyor. Cihaz, kristal netliğinde 2K çözünürlüğe sahip bir BOE X1 OLED LTPO ekranla donatılacak. Snapdragon 8 Gen 3 SoC işlemci ve Sony LYT808 ana arka kamera sensörü kombinasyonu, OnePlus 12’yi akıllı telefon arenası için ciddi bir rakip haline getiriyor.

BOE’nin X1 Oriental Ekranı, OnePlus 12’de 2K çözünürlük ve 2.600 nit’e kadar parlaklık sunabiliyor. OnePlus 12’nin bu ay içinde Çin’de, Ocak 2024’te ise global olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor​​​​.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu