OnePlus 13 kamera detayları sızdırıldı!

OnePlus 12’nin tasarımı geride bırakılarak, OnePlus 13 yeni bir kamera adası tasarımı ile karşımıza çıkıyor. 

Akıllı telefon dünyasında heyecanla beklenen OnePlus 13’ün kamera özellikleri hakkında sızıntılar ortaya çıktı. Yeni bilgilere göre, OnePlus 13, her biri 50 megapiksel çözünürlüğe sahip üçlü bir kamera sistemine sahip olacak. Bu sistem, bir ana sensör, ultra geniş açı lensi ve telefoto lensi içerecek.

OnePlus 12’nin tasarımı geride bırakılarak, OnePlus 13 yeni bir kamera adası tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca, 6000 mAh’lık dev bir batarya ve ultrasonik ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olacağı da iddialar arasında. Cihazın, Snapdragon 8 Gen 4 SoC tarafından güçlendirileceği ve bu yılın Ekim ayında tanıtılacağı söyleniyor.

OnePlus 13 Kamera Detayları Sızdırıldı!
OnePlus 13 Kamera Detayları Sızdırıldı!

OnePlus 13, fotoğrafçılık deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor. Hasselblad ile devam eden ortaklık sayesinde, telefoto kamera 3x optik zoom ile 50 MP çözünürlük sunacak ve bazı Hasselblad sihirlerini de destekleyecek. OnePlus 12’nin 50 MP ana kamerası, 64 MP 3x telefoto ve 48 MP ultra geniş açıya sahipken, OnePlus 13 bu özellikleri daha da ileriye taşıyacak.

Sızıntılara göre, OnePlus 13, OnePlus 12’nin 5400mAh kapasitesine kıyasla 6000mAh bir batarya ile gelecek. Bu, kullanıcıların şarjlar arasında daha uzun süre kullanım sağlamasına olanak tanıyacak. Ayrıca, cihazın 100W kablolu şarjı destekleyeceği, ancak kablosuz şarj desteğinin olmayacağı belirtiliyor.

OnePlus 13’ün sıradışı kamera teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu