OnePlus Nord 3 kullanıcılarına özel ses ayarı!

Artık kullanıcılar, her bir uygulama için ses seviyesini kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayabilecek.

Akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden OnePlus, Nord 3 modeli için OxygenOS 14.0.0.510 güncellemesini yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların uygulama ses seviyelerini bireysel olarak ayarlamalarına olanak tanıyan bir özellikle birlikte geliyor.

Artık kullanıcılar, her bir uygulama için ses seviyesini kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayabilecek. Bu, özellikle çoklu medya uygulamalarını aynı anda kullananlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

OnePlus Nord 3 Kullanıcılarına Özel Ses Ayarı!
OnePlus Nord 3 Kullanıcılarına Özel Ses Ayarı!

Güvenlik ve istikrar

Güncelleme, aynı zamanda Nisan 2024 güvenlik yamasını içeriyor ve sistem istikrarını artırıyor. Bu, kullanıcıların güvenliğini ve cihazlarının sorunsuz çalışmasını sağlamak için önemli bir adım.

Yaratıcı özellikler

Yeni “Kısmi Ekran Görüntüsü” seçeneği, kullanıcıların ekranlarının sadece istedikleri bir bölümünü yakalamalarına imkan tanıyor. Ayrıca, Fotoğraflar uygulaması artık çerçevesiz fotoğraf kolajları oluşturmayı destekliyor.

Güncelleme, ekran kapalıyken ses kısma düğmesine basılı tutarak feneri açma gibi pratik kısayollar da sunuyor. Ayrıca, uygulama isimlerinin ilk harfi ile bulanık arama yapma özelliği de eklenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu