OnePlus Watch 2, Wear OS 4 ile geliyor!

OnePlus Watch 2’nin en önemli yeniliği Wear OS 4 işletim sistemi olacak.

OnePlus, yeni akıllı saati OnePlus Watch 2’yi resmi olarak duyurdu. Yeni saat, selefine göre önemli geliştirmelere sahip ve daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi amaçlıyor.

Sızdırılan bilgilere göre, cihaz önümüzdeki ay Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıtılacak. Cihazın, Wear OS 4 işletim sistemi üzerinde çalışarak, daha gelişmiş özellikler sunması bekleniyor.

OnePlus Watch 2, Wear OS 4 ile Geliyor!
OnePlus Watch 2, Wear OS 4 ile Geliyor!

Tasarım ve özellikleri

OnePlus Watch 2, tasarım olarak ilk nesil cihaza benzer bir görünüme sahip olacak. Cihaz, yuvarlak metal bir kasa, yanlarda birkaç fiziksel düğme barındıracak. Ek olarak altta sağlık sensörleri ile şarj bağlantısı yer alacak. Ayrıca cihaz 1,43 inç AMOLED ekrana sahip olacak.

Cihazın donanımı ise Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setinin, akıllı saatler için özel olarak tasarlandığını belirtelim. Böylece daha iyi performans ve pil ömrü vaat etmekte. Ancak cihazın RAM ve depolama alanı ise henüz bilinmiyor.

OnePlus Watch 2’nin en önemli yeniliği ise Wear OS 4 işletim sistemi olacak. Bu sayede cihaz, Google Play Store’dan uygulama indirebilmekte. Ek olarak; Google Asistan ile sesli komut verebilecek, Google Fit ile sağlık verilerini takip edebilecek ve Google Pay ile ödeme yapabilecek. Ayrıca cihaz, OnePlus telefonlarla daha iyi uyum sağlayacak.

Pil ömrü ve fiyatı

OnePlus Watch 2, 420 mAh pil kapasitesine sahip. Şirket, normal kullanımda 14 güne kadar pil ömrü sunduğunu iddia ediyor. Ek olarak, saatin hızlı şarj özelliğinin mevcut olduğunu da belirtelim.

OnePlus Watch 2’nin fiyatı ise 159 dolardan başlayacak. Cihaz ayrıca siyah, gümüş ve altın renk seçenekleri ile satış raflarındaki yerini alacak.

Sizler OnePlus Watch 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye pazarına giriş yaparsa almayı düşünür müydünüz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu