OnePlus’ın yeni kablosuz kulaklığı Buds Z2 nin özellikleri sızdırıldı

Bu ayın başlarında OnePlus'ın yeni kablosuz kulaklığının görselleri ortaya çıkmıştı. Birkaç gün önce sektöre yakın bir bilgi kaynağından ürüne ait yeni özellikler sızdırıldı. Ürün hakkında en çok ses getiren özellik ise ürünün tek şarjla 38 saat kullanılabilir olması.

Sektöre yakınlığı ile bilinen güvenilir tahminci Max Jambor’a göre, yakında çıkacak olan OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2 bağlantısıyla gelecek. Ürünün fiyat performans modeli olmasına rağmen, kulaklıklar ANC (Aktif Gürültü Önleme) özelliğini de kullanıcılara sunacak.

Ayrıca, kulaklıkların toza ve suya dayanıklılık için IP55 sertifikalı olduğu söyleniyor. Dikkat çeken bir özellik ise seslere 3D efekt veren teknoloji olan Dolby Atmos’u da destekleyecekler.

Kulaklıkların dayanıklılığına baktığımızda da OnePlus Buds Z2, şarj kutusuyla birlikte 38 saatlik bir pil ömrü sağlayacak şekilde tasarlanmış. Bununa birlikte, kulaklıklar hiç şarj yuvalarına girmeden 7 saatlik bir müzik oynatma süresi sunduğu ve sadece 10 dakikalık bir şarj ile 5 saat dayanabildiğine dair iddialı açıklamalar da mevcut.

Max Jambor tarafından yapılan açıklamada bu dayanıklılık sürelerinden bahsedilirken ANC (Aktif Gürültü Önleme) sisteminden söz edilmese de tahminlerimiz bu performansların ANC kapalı iken yapılan testlerin sonuçları olduğu yönünde. Çünkü bu tarz kulaklıklarda en çok batarya harcayan özelliklerinin aktif gürültü önleme özellikleri olduğu biliniyor.

Cihazın görsellerine göre OnePus Buds Z2, tasarım açısından orijinal OnePlus Buds Z ile neredeyse aynı olacak. Kulaklıkların Ekim ayında OnePlus 9 RT ile birlikte resmi lansmanının yapılması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu