Oppo Enco Air4 Pro 44 saate kadar pil ömrü sunacak!

Bu kulaklık, yüksek çözünürlüklü ses akışını destekleyen LHDC 5.0 kodek ile birlikte 3D mekânsal ses sunma yeteneğine sahip.

Oppo, kablosuz kulaklık dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Oppo Enco Air4 Pro, titanyum kaplamalı bobinler ve 12.4 mm dinamik sürücülerle donatılmış bir tam kablosuz kulaklık modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Oppo Enco Air4 Pro
Oppo Enco Air4 Pro

Bu kulaklık, yüksek çözünürlüklü ses akışını destekleyen LHDC 5.0 kodek ile birlikte 3D mekânsal ses sunma yeteneğine sahip. Ayrıca, gelişmiş gürültü engellemesi için her kulaklıkta üçlü mikrofon bulunur. Gelin bu cihazın özelliklerine hep birlikte göz atalım.

Oppo Enco Air4 Pro (Beyaz)
Oppo Enco Air4 Pro (Beyaz)

Özellikler:

  • 12.4mm dinamik sürücüler ve titanyum kaplamalı bobinler: Oppo Enco Air4 Pro, titanyum kaplamalı bobinlerle güçlendirilmiş 12.4 mm dinamik sürücüler kullanır. Bu sayede net ve zengin bir ses deneyimi sunar.
  • LHDC 5.0 Kodek ve Hi-Res ses akışı: LHDC 5.0 kodek ile yüksek çözünürlüklü ses akışını destekler. 3D mekânsal ses özelliği sayesinde müziği daha geniş bir alanda hissedebilirsiniz.
Oppo Enco Air4 Pro (Siyah)
Oppo Enco Air4 Pro (Siyah)
  • Gelişmiş gürültü engelleme: Üçlü mikrofon düzeni, etkili bir gürültü engelleme sağlar. Hem müzik dinlerken hem de sesli görüşmelerde berraklık sunar.
  • Uzun kullanım süreleri: Tek şarjda ANC kapalı olarak 12 saat kullanılabilen kulaklık, kutusuyla birlikte 44 saate kadar dayanır.
  • Bluetooth 5.4 ve akıcı geçiş: Birden fazla cihaza bağlanma ve akıcı geçiş yapma yeteneği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu