Oppo Find X7 Ultra güncellemesi 25MP fotoğraf modunu getiriyor!

Oppo’nun bu son güncellemesi, 50MP Quad-Bayer ana kamerasından 25MP çözünürlükte fotoğraflar çekebilme imkanı sunuyor.

Akıllı telefon dünyasında yeniliklerin öncüsü olan Oppo, Find X7 Ultra modeli için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, kullanıcıların fotoğraf çekme deneyimini iyileştiren 25MP çözünürlük modunu içeriyor. Oppo Find X7 Ultra’nın yeni güncellemesine ve bu güncellemenin getirdiklerine yazımızın devamından hep birlikte göz atalım.

Yenilikçi kamera modu

Oppo’nun bu son güncellemesi, 50MP Quad-Bayer ana kamerasından 25MP çözünürlükte fotoğraflar çekebilme imkanı sunuyor. Bu yeni mod, daha önceki 12.5MP ve tam 50MP çözünürlük seçenekleri arasında ideal bir denge kuruyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekerken dosya boyutlarını makul seviyelerde tutmak isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

Oppo Find X7 Ultra Güncellemesi 25MP Fotoğraf Modunu Getiriyor!
Oppo Find X7 Ultra Güncellemesi 25MP Fotoğraf Modunu Getiriyor!

Sistem iyileştirmeleri ve güvenlik

Güncelleme aynı zamanda sistem hızını ve akıcılığını artıran iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Mayıs 2024 Android güvenlik yamalarını içeren bu güncelleme, kullanıcıların güvenliğini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Oppo, kullanıcı deneyimini sürekli olarak geliştirmeye odaklanıyor. Bu güncelleme ile birlikte, Find X7 Ultra kullanıcıları, hem daha yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilecek hem de güncellenmiş bir işletim sistemiyle daha akıcı bir kullanım deneyimi yaşayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu