Oppo Reno12 ve Reno12 Pro’nun resmi teaser’ları arka tasarımı ortaya koyuyor!

Üç arka kameraya sahip olan bu cihazlar, cam yüzeyi ile dikkat çekiyor.

Oppo, yeni akıllı telefon serisi Reno12’yi 23 Mayıs tarihinde resmi olarak tanıtacak. Bu serinin tasarımını merak edenler için şirket, bazı teaser görüntüleri paylaştı. Detayları yazımızın devamında sizler için derledik.

Oppo Reno12'nin resmi tanıtım görüntüleri
Oppo Reno12’nin resmi tanıtım görüntüleri
  • Arka tasarım: Reno12 ve Reno12 Pro’nun arka tasarımı oldukça benzer. Üç arka kameraya sahip olan bu cihazlar, cam yüzeyi ile dikkat çekiyor. Özellikle kamera adası üzerinde “AI kamera sistemi” ibaresi gururla yer alıyor.
  • Renk seçenekleri: Her iki model de farklı renk seçenekleri ile sunulacak. Siyah ve gri/silver/purplish versiyonları arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Ancak pembe/bej/altın renk seçeneği diğerlerinden daha farklı bir tarza sahip.
Reno12 Pro'nun resmi tanıtım görüntüleri
Reno12 Pro’nun resmi tanıtım görüntüleri
  • Donanım özellikleri: Reno12, yeni duyurulan Dimensity 8250 yonga setini kullanacak. Pro modeli ise Dimensity 9200+ ile geleceği söylentiler arasında. Pro modelde 6.7 inç “1.5K” ekran5.000 mAh batarya (80W kablolu şarj desteği), üç arka kamera (50 MP ana kamera, 50 MP 2x telefoto, ultra geniş açı) ve 50 MP özçekim kamerası bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu