Panasonic Görsel Çözümler bölümü özel eğitim programı başlattı

Panasonic Görsel Çözümler bölümü, bayiler, sistem entegratörleri, AV kiralama şirketleri ve distribütörler gibi görsel çözüm profesyonelleri için özel olarak hazırlanan bir eğitim programı başlattı.
Panasonic eğitim programı, Panasonic’in görsel ürünlerine dair bilgi seviyesini artırmak ve özel sertifikalar kazanmak için çeşitli seviyeler içeriyor.
Panasonic’in iş ortakları, Akademi portalı aracılığıyla erişebilecekleri, projektörler ve ekranlar için ayrı ayrı tasarlanan (sırasıyla üç ve iki seviye barındırıyorlar) ücretsiz online eğitim oturumlarına katılarak Görsel Profesyonel sertifikası alabilecekler.
Görsel Profesyonel sertifikası alındıktan sonra, Uzman ve İleri Uzman (sadece projektör için) sertifikası almak üzere, Almanya’nın Wiesbaden kentindeki Panasonic Avrupa genel merkezinde gerçekleşen yüz yüze eğitimlere katılmak mümkün olacak.
Panasonic Avrupa Eğitim Müdürü Siegmar Küll, konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Daha iyi ürün bilgilerine sahip olmak, işiniz için her zaman önemli bir kazanımdır. Bu, müşterileri daha iyisini satın almaya ikna etmek ve çapraz satış fırsatları yaratmak, ayrıca rekabette somut bir avantaj sağlamak amacı taşıyan daha verimli, daha doğru müşteri hizmetlerinin temelidir. Örneğin projektörlerle ilgili İleri Uzman eğitimi, katılımcıların yüksek parlaklıklı projektörlerimizdeki kenar karıştırma, renk eşleştirme, portre modu, lazer teknolojisi, geometri ayarı gibi özel fonksiyonlarla ilgili daha derin bilgileri edinmelerini sağlar.”
Eğitim programı, etkinlik boyunca gerçekleştirilecek tanıtım oturumlarıyla ISE 2015′te başlatılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu