Poco M6 Plus 5G Google Play Console’da görünüyor!

Google Play Console listelemesi, telefonun ekranının 1080x2460 çözünürlüğe sahip olacağını ve Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 SoC ile 8 GB RAM ile güçlendirileceğini gösteriyor.

Poco, akıllı telefon dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Poco M6 Pro 5G modelini piyasaya sürdükten sonra Aralık ayında M6 ve bu Ocak ayında M6 Pro 4G ile takip etti. Şimdi ise aileye yeni bir üye daha katılacak gibi görünüyor.

Tabii ki, burada bahsettiğimiz cihaz Poco M6 Plus 5G. Bu model, geçtiğimiz ay Hindistan’da BIS tarafından onaylanmıştı. Şimdi ise Google Play Console’da 24065PC95I model numarasıyla göründü. Bu, cihazın Hindistan’da piyasaya sürüleceği anlamına geliyor (son harf “I” bunu ifade ediyor). Ayrıca, model numarasının başlangıcındaki kod, cihazın bu ay içinde tanıtılacağını gösteriyor.

Poco M6 Plus 5G Google Play Console'da Görünüyor!
Poco M6 Plus 5G Google Play Console’da Görünüyor!

Google Play Console listelemesi, telefonun ekranının 1080×2460 çözünürlüğe sahip olacağını ve Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2 SoC ile 8 GB RAM ile güçlendirileceğini gösteriyor. İlginç bir şekilde, bu özellikler M6 Pro 5G ile neredeyse aynı. Ancak umarız diğer farklılıklar da olacaktır. Poco M6 Plus 5G’nin, Çin’de geçen ay piyasaya sürülen Redmi Note 13R modelinin yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceği söyleniyor.

Poco M6 Plus 5G Google Play Console'da Görünüyor!
Poco M6 Plus 5G Google Play Console’da Görünüyor!

Xiaomi’nin ürün yelpazesinde bu tür benzerlikler beklenen bir durum olsa da Redmi Note 13R ile Poco M6 Pro 5G arasındaki farklar oldukça küçük. Bu nedenle neredeyse aynı bir cihazın neden tekrar piyasaya sürülmesi gerektiği merak konusu. Her şey yakında açıklığa kavuşacak, bizi takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu