Polaroid Cube kameralar satışa sunuldu

Media Markt, Polaroid’in küp şeklindeki aksiyon kamerası Polaroid Cube satışlarına başladı. Hayatın küçük anlarını anında yakalamak üzere tasarlanmış, ultra küçük ve hafif aksiyon kamerası, 2 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle dikkat çekiyor. Full HD görüntü kalitesine sahip ve 6 MP çözünürlüklü ürün, gezginlerin ve macera tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.

Media Markt, ilk kez CES (Tüketici Elektronikleri Fuarı) 2014’te tanıtılan Polaroid Cube kamerayı tüketicileriyle buluşturdu. Görüş açısı 124 dereceye kadar çıkabilen Polaroid’in C3 adlı mini aksiyon kamerası, tek sarj ile 90 dakika boyunca sesli video çekebiliyor. Manyetik klipsleri sayesinde herhangi bir metal yüzeye tutturulabilen Cube, 32 GB ve üzeri mikro SD kart ile kayıtları rahatlıkla saklama imkanı veriyor. Su altında eğlenceli çekim yapmak isteyenlerin favorisi olan ürün aynı zamanda toza da dayanıklı.
Polaroid+Cube3
USB kablosu ile görüntüleri bilgisayara hızlıca aktarabilen Polaroid Cube, siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere 3 ayrı renk seçeneği ile sunuluyor. Pek çok aksesuarı bulunan ve sınırsız eğlence vadeden Polaroid Cube, Media Markt’ın 39 mağazasında 399 TL’den satışa sunuluyor.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu