Qualcomm üç yeni çözüm duyurdu

Qualcomm ve iştirakleri bu hafta Taipei’de yapılan Computex fuarında önemli gelişmeler duyurdular.
Bir Qualcomm iştiraki olan Qualcomm Atheros, üç yeni çözüm duyurdu:

  • Sektörün ilk hibrit kablosuz kapsam genişleticisi. Genişletici, evde kablosuz dağıtıcının bulunduğu noktadan uzakta olan odalarda mevcut ve popüler HomePlug AV çözümlerine kıyasla iki ila üç kat daha yüksek performans gösteriyor.
  • Ana akım genişbant ekipmanlarına güvenilirlik katan ve daha fazla tüketicinin, evlerindeki prizler üzerinden genişbant deneyimi yaşamalarına olanak tanıyan HomePlug AV2 tek-giriş/tek çıkış (SISO) çözümü.
  • Çoklu kullanıcı çoklu-giriş/çoklu çıkış (MU-MIMO), 160 MHz kanallar ve 4×4 anten konfigürasyonlarını bir araya getirerek daha yüksek performans ve daha verimli Wi-Fi bağlantısı sunmayı hedefleyen 802.11ac Wave 2 çözümleri.

Bir diğer Qualcomm iştiraki olan Qualcomm Technologies de, Snapdragon işlemcilerinin bağlantılı tablet segmentine daha geniş çapta sunulmasına yönelik olarak Allwinner Technology ile iş birliği yapacağını duyurdu. Allwinner iş birliğiyle, Qalcomm Snapdragon 410 ve 210 işlemci tabanlı 4G LTE etkin tabletler üreten OEM ve ODM’lere sistem çözümü hizmetleri sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu