Razer, Leviathan V2 Pro PC ses çubuğunu tanıttı

Razer'ın CES'te sergilediği Leviathan V2 Pro PC ses çubuğu, kullanıcının nerede olduğunu tespit edebilen bir kızılötesi kameraya sahip.

Razer 2023 için ilk ürün listesini CES’te sergiledi. Şirket, yeni oyun dizüstü bilgisayarlarının yanı sıra Razer Leviathan V2 Pro hüzmeleme PC ses çubuğunu da tanıttı. Ses çubuğu, kullanıcının nerede olduğunu tespit edebilen bir kızılötesi kameraya sahip. Razer, optimum sesin kulaklarınıza ulaşmasını sağlamak için soundbar’ın konumunuza göre 3D ses ışınlarını gerçek zamanlı olarak ayarlayabildiğine dikkat çekiyor.

3D ses için iki mod bulunuyor: THX Spatial Audio Virtual Headset ve THX Spatial Audio Virtual Speakers. Razer, birden fazla sürücünün ve dahili bir subwoofer’ın yardımıyla canlı, net tiz ve derin, güçlü bas sunmayı vaat ediyor. Aynı zamanda Razer Chroma RGB desteği de var. hatta bu ayın sonunda 400 dolar karşılığında bir Leviathan V2 Pro satın alabileceksiniz. Sonrasında ise bu fiyata bir daha göremeyebilirsiniz.

Bir başka önemli olan şey ise Kiyo Pro Ultra. Razer, bir web kamerasında şimdiye kadar kullanılan en büyük sensöre sahip olduğunu iddia ediyor. Razer’e göre bu, USB 3.0 tak ve çalıştır web kamerasının DSLR düzeyinde ayrıntı sunmasını sağlıyor. Düşük ışıkta da iyi performans göstermeli. Razer’in diğer web kameralarından neredeyse dört kat daha fazla ışık yakalayabildiğini söylediği bir F/1.7 diyafram lensi var.

Mart ayının sonunda, Meta Görev 2ABD’deki kullanıcılar Razer yapımı çevre birimlerini ele geçirebilecekler. Şirket, kulaklığı kullanmayı daha rahat hale getirmek için Razer Yüz Arayüzünü tasarladı. Razer, ikincisinin cilt tahrişini azaltmaya yardımcı olmak için tıbbi sınıf hipoalerjenik malzemelere sahip olduğunu söylüyor. Dış ışığı engellerken aynı zamanda havalandırma sağlıyor. Razer ayrıca, yakın alan 7.1 surround ses ve HyperSense dokunsal geri bildirime sahip bir baş yastığı olan Project Carol’ı da ortaya çıkardı. Razer, yastığın herhangi bir oyun koltuğuna sığabileceğini ve oyun sesini gerçek zamanlı olarak dokunsal geri bildirime dönüştürebileceğine dikkat çekiyor. Şimdilik bir konsept tasarım, ancak Project Carol piyasaya çıktığında, oyun oynarken daha derin bir daldırma seviyesi sunabilecek. Diğer yandan Razer, bulut oyun cihazı Razer Edge’in çıkış tarihini onayladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu