Realme Band 2 15 Eylül’de piyasaya sürülecek

Realme, Band 2 akıllı bilekliğini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Malezya'da 15 Eylül'de düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtılacak olan bilekliğin kısa sürede küresel pazarda satışa çıkarılması hedefleniyor.

Realme, geçen yıl piyasaya sürülen modelden farklı olarak yepyeni bir tasarımla yola çıkıyor. Ancak bu daha önce görmediğimiz bir tasarım değil. Realme Band 2, Huawei Watch Fit’e benzer bir tasarıma sahip. Bu aynı zamanda Honor Watch ES ve Honor Band 6 ile aynı tasarımdır. Ancak Realme Band’in yan tarafında bir düğme bulunmuyor.

Ekran, fotoğrafta gösterildiği gibi şimdi çok daha büyük. Daha önceki bir rapor da 1.4 inçlik bir ekran olduğunu ve Realme Band’ın 0.96 inçinden önemli bir artış olduğunu söyledi. Daha büyük ekran, bir seferde daha fazla bilginin görüntülenmesine izin vermelidir.

Realme Band 2’nin daha fazla özellik ve daha fazla spor modu için destekle gelmesi bekleniyor. Beklenen özellikler arasında SpO2 ölçümü desteği yer alıyor. Realme Band, 9 aktivite modunu izleme desteğiyle piyasaya sürüldü. Bu nedenle halefin birkaç mod daha paketleyeceği yüksek bir olasılık var. Realme Band 2 önemli ölçüde daha büyük bir ekrana sahip olduğundan pil de daha büyük olmalıdır.

Akıllı bilekliğin Avrupa gibi diğer bölgelerde ne zaman kullanıma sunulacağına dair henüz bir haber olmasa da yakın gelecekte bu bölgelerde duyurulacağını düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu