Realme C65’in lansman tarihi, tasarımı ve renkleri açıklandı!

Realme C65, siyah ve mor renk seçenekleriyle gelecek ve arka yüzünde dikey kamera kurulumuna sahip olacak.

Yakında piyasaya sürülecek olan Realme C65, tasarımı ve renk seçenekleriyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Realme’nin bu yeni akıllı telefonu, 2 Nisan’da Vietnam’da tanıtılacak ve iki gün sonra satışa sunulacak. Realme C65, siyah ve mor renk seçenekleriyle gelecek ve arka yüzünde dikey kamera kurulumuna sahip olacak.

Realme C65
Realme C65

Tasarımın incelikleri

Realme C65’in arka paneli, Samsung Galaxy S22’yi andırıyor ve sosyal medya gönderileri, cihazın kahverengi bir renk seçeneğine de sahip olabileceğini öne sürüyor. Cihaz, merkezde yer alan bir delikli ekrana ve Realme 12 5G’de ilk kez gördüğümüz Dinamik Düğme özelliğine sahip olacak.

Realme C65
Realme C65

Yenilikçi özellikler

Realme C65, segmentindeki en ince model olma iddiasıyla geliyor ve AI-Boost modu ile ‘güçlü’ bir çipsete ve 16GB’a kadar dinamik RAM’e sahip olacak. Ayrıca, cihazın yan tarafında bulunan güç düğmesinin parmak izi sensörü olarak da işlev göreceği bekleniyor.

Realme Vietnam’ın Instagram gönderisine göre, Realme C65 Galaxy Siyahı ve Mor renk seçeneklerinde piyasaya sürülecek. Modeller, “ışıltılı sonbahar görünümü” sunan parıldayan parlak bir yüzeye sahip olacak.

Realme C65
Realme C65

Realme C65, Vietnam’daki perakende mağazalarda 2 Nisan’dan itibaren mevcut olacak ve Filipinler, Malezya, Bangladeş ve Endonezya’da da yakında satışa sunulacak. Realme Başkan Yardımcısı Chase Xu, cihazın diğer ülkelerde ve bölgelerde de yakında tanıtılacağını ancak daha fazla detay vermedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu